:

Kan man lave fladbrød dagen før?

Danielle Bechtelar
Danielle Bechtelar
2025-06-27 11:06:07
Count answers : 6
0
De græske fladbrød kan bages på få timer. Du skal faktisk bare ælte dejen sammen til brødene, vente en time på den hæver og så kan du bage brødene på en pande. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse på køkkenbordet, med et klæde over sig i 1 time. I mellemtiden kan du udnytte tiden til at lave lækkert fyld.
Loren Green
Loren Green
2025-06-22 00:04:10
Count answers : 4
0
Selv om de selvfølgelig smager allerbedst varme, så kan de godt gemmes til dagen efter. Opbevar brødene i en fryseposer med clips på, så holder de sig bedst.
Talon Mante
Talon Mante
2025-06-17 20:55:37
Count answers : 4
0
De er nemme at lave, kræver ingen ovn og kan forberedes i god tid. Dæk skålen med film og et klæde og lad dejen hævet et lunt sted en times tid. Del dejen i 8 lige store boller, ca. 110 g pr. stk. Rul hver bolle ud i en stor cirkel, den skal være ca. 2-3 mm tyk, – brug evt. lidt mel hvis der er behov.
Cassidy Reynolds
Cassidy Reynolds
2025-06-06 07:31:24
Count answers : 3
0
Jeg rører dejen sammen aftenen før jeg skal bage fladbrødene, det giver den allerbedste smag. Prøv også: min opskrift på tzatziki. De smager så skønt og er dejlige at have i fryseren, så det kan virkelig betale sig at lave en større portion, nu man er i gang – så er der nemme fladbrød til hurtig aftensmad en anden god gang. Kom dejen i en skål smurt med olie og lad den hæve i 30 minutter på køkkenbordet, sæt derefter dejen i køleskabet i 10-18 timer. Jeg rører dejen sammen aftenen før jeg skal bage fladbrødene. I tips under opskriften er der hjælp at hente hvis du gerne vil lave fladbrød uden koldhævning.
Alexandre Beahan
Alexandre Beahan
2025-06-06 05:41:04
Count answers : 5
0
Bliver der fladbrød til overs, kan de holde sig friske og bløde til næste dag, hvis de pakkes i en plastpose. De kan også fint fryses. Når de er bagt, skal de bare pakkes ind i et viskestykke, så bliver de ved med at være bløde og lune, indtil de skal serveres.