Kan man lave fladbrød dagen før?

Cassidy Reynolds
2025-06-06 07:31:24
Count answers: 3
Jeg rører dejen sammen aftenen før jeg skal bage fladbrødene, det giver den allerbedste smag.
Prøv også: min opskrift på tzatziki.
De smager så skønt og er dejlige at have i fryseren, så det kan virkelig betale sig at lave en større portion, nu man er i gang – så er der nemme fladbrød til hurtig aftensmad en anden god gang.
Kom dejen i en skål smurt med olie og lad den hæve i 30 minutter på køkkenbordet, sæt derefter dejen i køleskabet i 10-18 timer.
Jeg rører dejen sammen aftenen før jeg skal bage fladbrødene.
I tips under opskriften er der hjælp at hente hvis du gerne vil lave fladbrød uden koldhævning.

Alexandre Beahan
2025-06-06 05:41:04
Count answers: 5
Bliver der fladbrød til overs, kan de holde sig friske og bløde til næste dag, hvis de pakkes i en plastpose.
De kan også fint fryses.
Når de er bagt, skal de bare pakkes ind i et viskestykke, så bliver de ved med at være bløde og lune, indtil de skal serveres.