:

Hvad er artisan brød?

Adele Miller
Adele Miller
2025-06-06 15:53:30
Count answers: 4
Artisan boller er som vores Artisan brød fermenteret på surdej og fordej i op til 24 timer. Bollen har en fyldig syrlighed, en sej og saftig krumme, og en markant smag af ølandshvede fra Samsø. Vi bager året rundt håndlavede surdejsbrød. Vi mener at man kan smage det håndværk, der ligger i at ælte, forme og strække dejen med hænderne, og det er noget vi er stolte af. Nordisk økologisk mel fra udvalgte landmænd finder alle vores råvarer i Norden og allerhelst lokalt i Danmark. Altid med afsæt i kvalitet og sæson.
Eudora Wolff
Eudora Wolff
2025-06-06 15:51:06
Count answers: 5
Vores ARTISAN-brødristere er automatiske, så de begynder at sænke brødet, så snart det sættes i åbningen, hvorefter ristningen startes med de valgte indstillinger. Vores ARTISAN-brødristere har 7 ristegradsindstillinger, så brødet bliver ristet, som du vil have det. Du skal blot skubbe indikatoren til dit ønskede niveau for brunhed. Indikatorerne viser din indstilling og angiver, hvor lang tid der er tilbage af ristecyklussen. Bagelfunktionen skal bruges til ristning af bagels og reducerer effekten på den ene side af varmelegemerne, så ydersiden af bagelen brunes let, mens den overskårne side ristes helt perfekt. Funktionen til frossent brød optør og rister forsigtigt frossent brød direkte fra fryseren.
Nat McGlynn
Nat McGlynn
2025-06-06 14:41:18
Count answers: 4
Hvedeboller hævet udelukkende på surdej og fordej i op til 24 timer. Bollen har en fyldig syrlighed, en sej og saftig krumme, og en markant smag af den gode grove ølandshvede fra Samsø. Brødet har været frosset og skal bages færdig i ovnen. Bollen er god på morgenbordet, men prøv den også som sandwichbolle til en klassisk flæskestegssandwich. Opbevares på køl. Vær opmærksom på, at brødet er optøet fra frost. Om varen Økologiske Artisan boller fra Jalm&B, 4 stk. a min. 100 g hver.