:

Hvad er artisan brød?

Suzanne Pfannerstill
Suzanne Pfannerstill
2025-06-19 12:01:03
Count answers : 12
0
Artisan boller er hvedeboller hævet på surdej og fordej. De har en fyldig syrlighed og en sej og saftig krumme. Brødet er lavet af ølandshvede fra Samsø og skal bages færdig i ovnen.
Bethel Rodriguez
Bethel Rodriguez
2025-06-06 19:54:18
Count answers : 15
0
Artisan Bollen er som resten af Artisan familien fermenteret på surdej og fordej i op til 24 timer. Bollerne bliver bagt i vores mikrobageri på Amager i København, hvor dejen får tid til at udvikle sig naturligt gennem langsom fermentering. Fælles for dem alle er det kompromisløse fokus på håndværk, økologi og smag. Resultatet er saftige, karakterfulde boller med sprød skorpe og dyb smag.

Read also

Kan man lave fladbrød dagen før?

Jeg rører dejen sammen aftenen før jeg skal bage fladbrødene, det giver den allerbedste smag. Prøv Read More

Hvad er brioche brød?

Brioche er en brøddej, hvor der er masser af smør og æg i. Brioche stammer fra Frankrig, hvor fransk Read More

Adele Miller
Adele Miller
2025-06-06 15:53:30
Count answers : 20
0
Artisan boller er som vores Artisan brød fermenteret på surdej og fordej i op til 24 timer. Bollen har en fyldig syrlighed, en sej og saftig krumme, og en markant smag af ølandshvede fra Samsø. Vi bager året rundt håndlavede surdejsbrød. Vi mener at man kan smage det håndværk, der ligger i at ælte, forme og strække dejen med hænderne, og det er noget vi er stolte af. Nordisk økologisk mel fra udvalgte landmænd finder alle vores råvarer i Norden og allerhelst lokalt i Danmark. Altid med afsæt i kvalitet og sæson.
Eudora Wolff
Eudora Wolff
2025-06-06 15:51:06
Count answers : 18
0
Vores ARTISAN-brødristere er automatiske, så de begynder at sænke brødet, så snart det sættes i åbningen, hvorefter ristningen startes med de valgte indstillinger. Vores ARTISAN-brødristere har 7 ristegradsindstillinger, så brødet bliver ristet, som du vil have det. Du skal blot skubbe indikatoren til dit ønskede niveau for brunhed. Indikatorerne viser din indstilling og angiver, hvor lang tid der er tilbage af ristecyklussen. Bagelfunktionen skal bruges til ristning af bagels og reducerer effekten på den ene side af varmelegemerne, så ydersiden af bagelen brunes let, mens den overskårne side ristes helt perfekt. Funktionen til frossent brød optør og rister forsigtigt frossent brød direkte fra fryseren.

Read also

Hvad kan man bruge fladbrød til?

Lækre bløde fladbrød som er skønne til alt fra gyros til wraps, souvlaki og som madbrød. Sammen med Read More

Hvad bruger man græsk fladbrød til?

Græske fladbrød er perfekte som tilbehør til forskellige græske retter, – til gyros, græske kødbolle Read More

Nat McGlynn
Nat McGlynn
2025-06-06 14:41:18
Count answers : 16
0
Hvedeboller hævet udelukkende på surdej og fordej i op til 24 timer. Bollen har en fyldig syrlighed, en sej og saftig krumme, og en markant smag af den gode grove ølandshvede fra Samsø. Brødet har været frosset og skal bages færdig i ovnen. Bollen er god på morgenbordet, men prøv den også som sandwichbolle til en klassisk flæskestegssandwich. Opbevares på køl. Vær opmærksom på, at brødet er optøet fra frost. Om varen Økologiske Artisan boller fra Jalm&B, 4 stk. a min. 100 g hver.