:

Hvorfor hedder det Pommes Anna?

Lyla O'Hara
Lyla O'Hara
2025-07-27 23:35:07
Count answers : 5
0
Her navngav han angiveligt et fad til en af ​​periodens personligheder. Der er uenighed om, hvilken skønhed retten blev opkaldt efter: skuespillerinden Dame Judic (Anna Damiens) eller Anna Deslions.
Rhianna Kassulke
Rhianna Kassulke
2025-07-15 05:35:19
Count answers : 3
0
Pommes Anna er en klassisk Fransk kartoffelting, der blev opfundet i midten af 1800 tallet. Den siges at være opkaldt efter en berømt skuespillerinde fra Paris, men der er uenighed om det var Anna Judic eller Anna Deslions. Til gengæld er enighed om, at det var kokken Adolphe Dugléré som fandt på den, da han var køkkenchef på tidens førende restaurant Café Anglais.
Alden Strosin
Alden Strosin
2025-07-09 04:52:16
Count answers : 6
0
Man mener at Pommes Anna kan spores tilbage til 1800-tallet, hvor kokken Adolphe Dugléré skulle have opfundet den i sin tid hos den daværende fineste restaurant i Paris: Café Anglais. Angående selve navnet, taler man stadig i dag om hvem denne dejlige kartoffelret har hentet sit navn fra. Man mener at det enten har været Anna Deslions eller skuespilleren Anna Damiens.
Mike Bartell
Mike Bartell
2025-07-03 11:59:46
Count answers : 2
0
Pommes Anna er en ret skabt af den franske kok Adolphe Dugléré. Vi er i starten af 1800 tallet, hjemme hos Napoleon III. Retten skal efter sigende være opkaldt efter skuespillerinden Anna DesLions. Hvorfor den er opkaldt efter hende ved jeg ikke. Måske elskede hun denne ret.
Araceli Schuster
Araceli Schuster
2025-06-29 04:05:02
Count answers : 3
0
En ret der er opkaldt efter en "populær kvinde" ved Napoleons hof. Kokken Adolfe Duglere skabte retten til skuespillerinden Anna Deslion. Ok rygterne går også at hendes egentlige job var lidt mere farverigt.
Lesley Toy
Lesley Toy
2025-06-16 23:26:50
Count answers : 2
0
Der er uenighed om, hvilken skønhed retten blev navngivet efter: skuespillerinden Anna Judic eller Anna Deslions. Dugenléru var øverste kok på Cafe Anglais, hvor han angiveligt navngav retten efter en af de store kokketer i perioden. Dish er generelt krediteret med at være blevet oprettet under Napoleon III's tid af kokken Adolphe Dugléré, en elev af Carême.