Hvor længe før kan man lave pisket smør?

Elza Grant
2025-07-25 20:20:01
Count answers
: 3
Pisket smør er luftig, let og voluminøst.
Vi har pisket smør luftigt med lidt kærnemælk og salt - hvorefter det er pisket i 5 min.
for at opnå den helt rigtige luftige og hvide konsistens.

Lucius Breitenberg
2025-07-25 18:54:30
Count answers
: 7
Tag smørret ud af køleskabet en times tid inden det skal piskes – det skal være helt blødt.
Smørret kan godt forberedes og opbevares på køl – men det vil naturligvis sætte sig.
Så tag det ud 1 times tid inden den skal serveres, så det igen bliver blødt og lækkert – det beholder fint den luftige konsistens.

Rahsaan Kovacek
2025-07-25 17:46:11
Count answers
: 3
Det er desværre ikke sådan noget, hvor du kan lave pisket smør dagen før og sætte det på køl.
Du får det bedste resultat, hvis det piskes på dagen og så ikke sættes på køl.
Men det er vitterligt så hurtigt at lave, at det alligevel ikke er meget tid du sparer på selve dagen du vil serveret smørret.
Når det er lavet, så kan det sagtens stå ude ved stuetemperatur.
Tag smør ud i god tid, så det kan nå at blive blødt.
Det tager omkring 7-10 minutter.
Kom så kærnemælk og salt i og fortsæt med at piske i yderligere 5 minutter.

Cassidy Reynolds
2025-07-25 17:34:06
Count answers
: 3
Man skal blot lade det blive blødt ved stuetemperatur i en times tid, hvorefter man pisker det grundigt med en elpisker eller røremaskine. Tag smørret ud af køleskabet og lad det blive blødt ved stuetemperatur i minimum 60 minutter.

Osborne Lynch
2025-07-25 16:33:19
Count answers
: 1
At lave pisket smør derhjemme er en ret simpel proces. Processen med at piske smør involverer normalt at slå smørret med en pisk, elektrisk mixer eller i nogle tilfælde endda i en røremaskine. Denne proces introducerer luft i smørret, hvilket resulterer i en lettere og luftigere konsistens. Pisket smør er luftigt, cremet og utroligt delikat at servere. Tag smørret ud af køleskabet og lad det nå stuetemperatur. Dette gør smørret blødere og lettere at piske. Brug en elektrisk mixer eller en håndpisker ved lav hastighed for at begynde at piske smørret. Øg gradvist hastigheden, indtil smørret bliver lyst og luftigt. Dette kan tage et par minutter, afhængigt af mængden og typen af smør. Stop, når smørret har nået den ønskede konsistens. Det skal være blødt og let at smøre. Når smørret er pisket, kan du komme det i en lufttæt beholder og opbevare det i køleskabet, hvis det ikke skal bruges straks.

Ila Rath
2025-07-25 15:55:16
Count answers
: 2
Tag smørret ud af køleskabet og lad det stå i 45 min til det er hel blødt. Pisk smørret på fuld styrke i 5 min til det er helt luftigt og blødt. Når det hele er blandet sammen skrues op på fuld styrke og der piskes i yderligere 5 min. 250 g Smør. 1 dl Kærnemælk. 1 tsk Flagesalt. Forb. tid 45 minutter. Tilb. tid 15 minutter. Samlet 1 time.

Estella Bednar
2025-07-25 15:05:59
Count answers
: 7
Forberedelse 5 min. Tilberedning 5 min. I alt 10 min. Det tager ca. 10 min.
Read also
- Hvor mange stykker smørrebrød pr. person?
- Hvad er det mest populære smørrebrød?
- Hvad serverer man til smørrebrød?
- Hvilke stykker smørrebrød er de mest traditionelle?
- Hvad er en snitte smørrebrød?
- Hvad er danskernes favorit smørrebrød?
- Hvad drikker man til smørrebrød?
- Hvor lang tid må smørrebrød stå ude?
- Hvilket land opfandt smørrebrød?