Fiskefilet med remoulade er klart nummer et.
Et stykke med æg og rejer ligger også solidt til på hitlisten – hos Dagrofa er det sågar den mest solgte mad.
Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet.
Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild.
Det fylder rigtig meget.
Og det er nok mest karrysild.
For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs.
Der er tre madder.
Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri.
Den næste mad er hønsesalat.
Det kan alle lide.
Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn.
Nummer tre er en mad med roastbeef.
Det kan alle lide.
Fiskefileten er en mad, som alle kan lide.
Det er også min personlige favorit.
En fiskefilet stegt i smør er fantastisk.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, lækkert og simpelt.
»Silden har julen og påsken som højtider.
Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager.
I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper.
»Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild.
Det fylder rigtig meget.
Og det er nok mest karrysild.
For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs.
Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt.
Der er tre madder.
Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri.
Den næste mad er hønsesalat.
Det kan alle lide.
Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn.
Nummer tre er en mad med roastbeef.
Det kan alle lide.
»Vi spiser markant mindre kød end til jul.
Der er mindre steg, der er mindre svin, og det hele er lidt lettere og mere forårsagtigt.
Traditionen er, at vi spiser en del mere fisk omkring påske, og vi spiser også en del mere hønsekød.
Æg, rejer, sild, fiskefilet, snaps og lammekød blandt andet er nogle af de varer, som for alvor ryger i kurven op til påske.
Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet.
»Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild.
Det fylder rigtig meget.
Og det er nok mest karrysild.
For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs.
Fiskefileten er en mad, som alle kan lide.
Det er også min personlige favorit.
En fiskefilet stegt i smør er fantastisk.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, lækkert og simpelt.
»Silden har julen og påsken som højtider.
Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager.
I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper.
»Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild.
Det fylder rigtig meget.
Og det er nok mest karrysild.
For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs.
Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt.
Der er tre madder.
Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri.
Den næste mad er hønsesalat.
Det kan alle lide.
Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn.
Nummer tre er en mad med roastbeef.
Det kan alle lide.
Fiskefileten er en mad, som alle kan lide.
Det er også min personlige favorit.
En fiskefilet stegt i smør er fantastisk.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, lækkert og simpelt.
»Silden har julen og påsken som højtider.
Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager.
I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper.
»Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild.
Det fylder rigtig meget.
Og det er nok mest karrysild.
For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, lækkert og simpelt.
»Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild.
Det fylder rigtig meget.
Og det er nok mest karrysild.
For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs.
Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt.
Der er tre madder.
Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri.
Den næste mad er hønsesalat.
Det kan alle lide.
Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn.
Nummer tre er en mad med roastbeef.
Det kan alle lide.
Fiskefilet med remoulade er klart nummer et.
Et stykke med æg og rejer ligger også solidt til på hitlisten – hos Dagrofa er det sågar den mest solgte mad.
Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet.
Æg, rejer, sild, fiskefilet, snaps og lammekød blandt andet er nogle af de varer, som for alvor ryger i kurven op til påske.
»Vi spiser markant mindre kød end til jul.
Der er mindre steg, der er mindre svin, og det hele er lidt lettere og mere forårsagtigt.
Traditionen er, at vi spiser en del mere fisk omkring påske, og vi spiser også en del mere hønsekød.
Fiskefileten er en mad, som alle kan lide.
Det er også min personlige favorit.
En fiskefilet stegt i smør er fantastisk.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, lækkert og simpelt.
»Silden har julen og påsken som højtider.
Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager.
I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper.
»Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild.
Det fylder rigtig meget.
Og det er nok mest karrysild.
For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs.
Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt.
Der er tre madder.
Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri.
Den næste mad er hønsesalat.
Det kan alle lide.
Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn.
Nummer tre er en mad med roastbeef.
Det kan alle lide.
Fiskefileten er en mad, som alle kan lide.
Det er også min personlige favorit.
En fiskefilet stegt i smør er fantastisk.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, lækkert og simpelt.
»Silden har julen og påsken som højtider.
Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager.
I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper.
Fiskefilet med remoulade er klart nummer et.
Et stykke med æg og rejer ligger også solidt til på hitlisten – hos Dagrofa er det sågar den mest solgte mad.
Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet.
Æg, rejer, sild, fiskefilet, snaps og lammekød blandt andet er nogle af de varer, som for alvor ryger i kurven op til påske.
»Vi spiser markant mindre kød end til jul.
Der er mindre steg, der er mindre svin, og det hele er lidt lettere og mere forårsagtigt.
Traditionen er, at vi spiser en del mere fisk omkring påske, og vi spiser også en del mere hønsekød.
»Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild.
Det fylder rigtig meget.
Og det er nok mest karrysild.
For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, lækkert og simpelt.
Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt.
Der er tre madder.
Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri.
Den næste mad er hønsesalat.
Det kan alle lide.
Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn.
Nummer tre er en mad med roastbeef.
Det kan alle lide.
Fiskefilet med remoulade er klart nummer et.
Et stykke med æg og rejer ligger også solidt til på hitlisten – hos Dagrofa er det sågar den mest solgte mad.
Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet.
Fiskefileten er en mad, som alle kan lide.
Det er også min personlige favorit.
En fiskefilet stegt i smør er fantastisk.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, läkkert og simpelt.
»Silden har julen og påsken som højtider.
Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager.
I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper.
»Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild.
Det fylder rigtig meget.
Og det er nok mest karrysild.
For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs.
Fiskefileten er en mad, som alle kan lide.
Det er også min personlige favorit.
En fiskefilet stegt i smør er fantastisk.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, lækkert og simpelt.
»Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild.
Det fylder rigtig meget.
Og det er nok mest karrysild.
For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs.
Fiskefileten er en mad, som alle kan lide.
Det er også min personlige favorit.
En fiskefilet stegt i smør er fantastisk.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, lækkert og simpelt.
Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt.
Der er tre madder.
Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri.
Den næste mad er hønsesalat.
Det kan alle lide.
Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn.
Nummer tre er en mad med roastbeef.
Det kan alle lide.
»Vi spiser markant mindre kød end til jul.
Der er mindre steg, der er mindre svin, og det hele er lidt lettere og mere forårsagtigt.
Traditionen er, at vi spiser en del mere fisk omkring påske, og vi spiser også en del mere hønsekød.
Fiskefileten er en mad, som alle kan lide.
Det er også min personlige favorit.
En fiskefilet stegt i smør er fantastisk.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, lækkert og simpelt.
»Silden har julen og påsken som højtider.
Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager.
I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper.
Fiskefileten er en mad, som alle kan lide.
Det er også min personlige favorit.
En fiskefilet stegt i smør er fantastisk.
Det er lidt det samme med æg og rejer.
Det er let, lækkert og simpelt.
»Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild.
Det fylder rigtig meget.
Og det er nok mest karrysild.
For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs.
Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt.
Der er tre madder.
Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri.
Den næste mad er hønsesalat.
Det kan alle lide.
Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn.
Nummer tre er en mad med roastbeef.
Det kan alle lide.
Fiskefilet med remoulade er klart nummer et.
Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet.