:

Hvad er det mest populære smørrebrød?

Evans Abshire
Evans Abshire
2025-08-09 18:22:20
Count answers : 15
0
Fiskefilet med remoulade er klart nummer et. Et stykke med æg og rejer ligger også solidt til på hitlisten – hos Dagrofa er det sågar den mest solgte mad. Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet. Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Der er tre madder. Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri. Den næste mad er hønsesalat. Det kan alle lide. Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn. Nummer tre er en mad med roastbeef. Det kan alle lide. Fiskefileten er en mad, som alle kan lide. Det er også min personlige favorit. En fiskefilet stegt i smør er fantastisk. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, lækkert og simpelt. »Silden har julen og påsken som højtider. Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager. I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper. »Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt. Der er tre madder. Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri. Den næste mad er hønsesalat. Det kan alle lide. Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn. Nummer tre er en mad med roastbeef. Det kan alle lide. »Vi spiser markant mindre kød end til jul. Der er mindre steg, der er mindre svin, og det hele er lidt lettere og mere forårsagtigt. Traditionen er, at vi spiser en del mere fisk omkring påske, og vi spiser også en del mere hønsekød. Æg, rejer, sild, fiskefilet, snaps og lammekød blandt andet er nogle af de varer, som for alvor ryger i kurven op til påske. Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet. »Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Fiskefileten er en mad, som alle kan lide. Det er også min personlige favorit. En fiskefilet stegt i smør er fantastisk. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, lækkert og simpelt. »Silden har julen og påsken som højtider. Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager. I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper. »Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt. Der er tre madder. Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri. Den næste mad er hønsesalat. Det kan alle lide. Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn. Nummer tre er en mad med roastbeef. Det kan alle lide. Fiskefileten er en mad, som alle kan lide. Det er også min personlige favorit. En fiskefilet stegt i smør er fantastisk. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, lækkert og simpelt. »Silden har julen og påsken som højtider. Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager. I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper. »Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, lækkert og simpelt. »Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt. Der er tre madder. Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri. Den næste mad er hønsesalat. Det kan alle lide. Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn. Nummer tre er en mad med roastbeef. Det kan alle lide. Fiskefilet med remoulade er klart nummer et. Et stykke med æg og rejer ligger også solidt til på hitlisten – hos Dagrofa er det sågar den mest solgte mad. Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet. Æg, rejer, sild, fiskefilet, snaps og lammekød blandt andet er nogle af de varer, som for alvor ryger i kurven op til påske. »Vi spiser markant mindre kød end til jul. Der er mindre steg, der er mindre svin, og det hele er lidt lettere og mere forårsagtigt. Traditionen er, at vi spiser en del mere fisk omkring påske, og vi spiser også en del mere hønsekød. Fiskefileten er en mad, som alle kan lide. Det er også min personlige favorit. En fiskefilet stegt i smør er fantastisk. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, lækkert og simpelt. »Silden har julen og påsken som højtider. Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager. I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper. »Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt. Der er tre madder. Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri. Den næste mad er hønsesalat. Det kan alle lide. Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn. Nummer tre er en mad med roastbeef. Det kan alle lide. Fiskefileten er en mad, som alle kan lide. Det er også min personlige favorit. En fiskefilet stegt i smør er fantastisk. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, lækkert og simpelt. »Silden har julen og påsken som højtider. Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager. I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper. Fiskefilet med remoulade er klart nummer et. Et stykke med æg og rejer ligger også solidt til på hitlisten – hos Dagrofa er det sågar den mest solgte mad. Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet. Æg, rejer, sild, fiskefilet, snaps og lammekød blandt andet er nogle af de varer, som for alvor ryger i kurven op til påske. »Vi spiser markant mindre kød end til jul. Der er mindre steg, der er mindre svin, og det hele er lidt lettere og mere forårsagtigt. Traditionen er, at vi spiser en del mere fisk omkring påske, og vi spiser også en del mere hønsekød. »Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, lækkert og simpelt. Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt. Der er tre madder. Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri. Den næste mad er hønsesalat. Det kan alle lide. Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn. Nummer tre er en mad med roastbeef. Det kan alle lide. Fiskefilet med remoulade er klart nummer et. Et stykke med æg og rejer ligger også solidt til på hitlisten – hos Dagrofa er det sågar den mest solgte mad. Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet. Fiskefileten er en mad, som alle kan lide. Det er også min personlige favorit. En fiskefilet stegt i smør er fantastisk. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, läkkert og simpelt. »Silden har julen og påsken som højtider. Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager. I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper. »Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Fiskefileten er en mad, som alle kan lide. Det er også min personlige favorit. En fiskefilet stegt i smør er fantastisk. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, lækkert og simpelt. »Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Fiskefileten er en mad, som alle kan lide. Det er også min personlige favorit. En fiskefilet stegt i smør er fantastisk. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, lækkert og simpelt. Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt. Der er tre madder. Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri. Den næste mad er hønsesalat. Det kan alle lide. Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn. Nummer tre er en mad med roastbeef. Det kan alle lide. »Vi spiser markant mindre kød end til jul. Der er mindre steg, der er mindre svin, og det hele er lidt lettere og mere forårsagtigt. Traditionen er, at vi spiser en del mere fisk omkring påske, og vi spiser også en del mere hønsekød. Fiskefileten er en mad, som alle kan lide. Det er også min personlige favorit. En fiskefilet stegt i smør er fantastisk. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, lækkert og simpelt. »Silden har julen og påsken som højtider. Karrysild og snaps er normalt noget, som folk over 55 indtager. I påsken bliver det bredt ud til alle aldersgrupper. Fiskefileten er en mad, som alle kan lide. Det er også min personlige favorit. En fiskefilet stegt i smør er fantastisk. Det er lidt det samme med æg og rejer. Det er let, lækkert og simpelt. »Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt. Der er tre madder. Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri. Den næste mad er hønsesalat. Det kan alle lide. Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn. Nummer tre er en mad med roastbeef. Det kan alle lide. Fiskefilet med remoulade er klart nummer et. Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet.
Carolyne Roberts
Carolyne Roberts
2025-08-02 15:04:29
Count answers : 11
0
Rugbrød er nok det mest populære valg, når der skal frokost på bordet eller i madpakken. Smørrebrød er populært af flere gode grunde. Det er hurtigt at tilberede, utroligt alsidigt og smager fantastisk. Det er den ultimative løsning til en lækker frokost, der tilfredsstiller enhver smag. Om det er til en stille stund derhjemme eller til at imponere gæster, er smørrebrød altid et hit. Smørrebrød er nemlig lækkert både som en weekendfrokost eller aftensmad i det daglige. Men som med alle andre retter, så kan rugbrødsmadder også blive en kedelig omgang, hvis du ikke sørger for at variere og skifte ud i pålæg, smørelse og pynt. Få inspiration til gode rugbrødsmadder, der både egner sig til en nem frokost hjemme og til at komme med i madpakken. Se opskrifter på rugbrødsmadder Danish Crowns Opskriftsunivers Opdag Danish Crowns fulde opskriftsunivers, hvor du kan finde opskrifter fra alle de bedste danske madbrands. Se alle opskrifter Få flere idéer til frokost Fra de populære frokostkategorier

Read also

Hvor mange stykker smørrebrød pr. person?

Man beregner som regel 2-3 stykker smørrebrød pr. person til et almindeligt måltid, men der er ingen Read More

Hvad serverer man til smørrebrød?

Nogle klassiske kombinationer, som altid hitter, inkluderer: Dyrlægens natmad: Rugbrød med leverpost Read More

Dennis Legros
Dennis Legros
2025-07-25 19:38:57
Count answers : 15
0
Kartoffelmaden - En kartoffelmad med nye kartofler er ikke til at modstå, fastslår Tine Lützhøft Jensen. Selvom mange mener, at smørrebrød hovedsageligt skal bestå af kødpålæg, er der også stor opbakning bag kartoffelmaden i forskellige variationer. En bruger foretrækker den med rå løg, kryddermayo og bacon. Æg og rejer. Roastbeef - Et stykke med roastbeef med remo. Dyrlægens natmad - Når vi tæller, hvor mange gange brugerne på DR Nyheders Facebook-side nævner et stykke smørrebrød, er der ét stykke, der særligt skiller sig ud: dyrlægens natmad.
Monty Steuber
Monty Steuber
2025-07-25 18:16:28
Count answers : 17
0
Rugbrød med pålæg er ifølge Madkulturen også stadig på førstepladsen over de mest spiste retter til aftensmad i Danmark. En ud af tre danskere elsker smørrebrød, spiser det ofte og har vores klare favoritter. Rugbrød med pålæg er danskernes foretrukne ret til aftensmad. 1 ud af 3 danskerne elsker smørrebrød og har deres klare favoritter og spise det ofte. Æg og rejer, fiskefilet eller måske et stykke med nye danske kartofler, mayonnaise og radiser.

Read also

Hvilke stykker smørrebrød er de mest traditionelle?

Der findes mange forskellige variationer af smørrebrød, men nogle af de mest populære toppings er bl Read More

Hvad er en snitte smørrebrød?

Snitter Rugbrød med pålæg, flot pyntet med årstidens grønt. Vores smørrebrød er frisk smurte og ind Read More