Hvor meget kød til 4 personer?

Kamryn Conroy
2025-06-11 08:24:09
Count answers: 1
For et hovedmåltid anbefales det generelt at beregne 175-200 gram oksekød pr. person. Generelt anbefales det at beregne mellem 150-200 gram kød pr. person til et hovedmåltid. For et hovedmåltid er en god tommelfingerregel at beregne 150-200 gram kylling pr. person. Generelt anbefales det at beregne 150-175 gram svinekød pr. person til et hovedmåltid. For 4 personer ville det så være 600-800 gram kød i alt, hvis man følger de generelle anbefalinger. Ved buffeter kan man dog beregne 10-15% mindre end ved serverede måltider. Til gengæld første man 25-50% mere hvis der er større appetit.
Read also
- Hvordan får man sprøde kyllingelår?
- Hvor mange kyllingelår pr. person?
- Hvor lang tid skal kyllingelår have på panden?
- Hvornår må børn få kyllingelår?
- Kan man lave kyllingelår dagen før?
- Hvad skal temperaturen være på kyllingelår?
- Hvornår er kyllingelår færdige?
- Hvordan steger man kylling på panden?
- Hvad må børn under 3 år ikke spise?