:

Kan man lave kyllingelår dagen før?

Nat Fritsch
Nat Fritsch
2025-06-11 05:50:19
Count answers: 4
Kyllingelår med marinade er skønne både til aftensmad og i madpakken dagen efter. Når vi får dem til aftensmad så laver jeg gerne ekstra, så der er til madpakkerne næste dag. De er også skønne til børnefødselsdage og så nemme at lave, for marinaden kan fint laves dagen før, og kyllingelårene bliver kun ekstra lækre af at marinere fra dagen i forvejen. Lad det gerne trække i minimum nige timer og gerne op til 24 timer i køleskabet.
Kiara Schroeder
Kiara Schroeder
2025-06-11 05:01:54
Count answers: 7
Kyllingelår med barbecuemarinade på grill eller i ovn er noget af det bedste og nemmeste man kan lave om sommeren. Barbecue marinaden laves klar aftenen før og du ligger din kylling i marinaden i enten en pose eller en skål. Så kan dine kyllingelår ligge og trække smag fra marinaden indtil du er klar til at komme dem på din grill dagen efter. Hvis du ikke har nået at lave det klar dagen før kan de også sagtens laves samme dag. Men de må meget gerne få et par timer i marinaden. Det giver en rigtig lækker smag og mørhed til din kylling. Kyllingelårene kan placeres i en stor frysepose, eller i en stor skål, og hæld barbecuemarinaden ned i posen og fordel den godt rundt om kyllingen. Slå knude på posen og læg den i køleskabet - gerne til dagen efter - men ellers bare mindst et par timer. Tag kyllingelårene op af posen og læg dem på en varm grill. Pensl med lidt af den barbecuemarinade du gemte tidligere. Grill kyllingelårene ved inddirekte varme i cirka 10-15 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte. Du kan med fordel pensle med lidt af barbecuesaucen undervejs. Giv dem gerne lidt på direkte varme til sidst så de får fine grillstriber. Kyllingelårene kan også laves i en ovn, de skal have cirka 30 minutter ved 200 grader alm. ovn eller 180 grader varmluft. Hvis du vil have grillstriber på kyllingen kan du give dem lidt på en grillpande til at starte med.
Aurore Kozey
Aurore Kozey
2025-06-11 04:55:49
Count answers: 6
Kyllingelårene er saltede, hvilket betyder, at de skal trække med salt i køleskabet i minimum 1 time, men gerne i op til 24 timer. Det kræver selvfølgelig, at man går i gang med forberedelserne et døgn før man skal bruge kyllingelårene, men det er altså også bare med til at give de mest lækre, letsaltede kyllingelår, som er perfekt krydrede. Jeg synes, at man får det bedste resultat, hvis man lader lårene ligge i salt i ca 24 timer. Men er man i tidsnød, så er lidt jo bedre end ingenting, og 30-60 minutter kan også gøre det.
Ardith Beatty
Ardith Beatty
2025-06-11 04:16:16
Count answers: 5
Fremgangsmåde Start med at tø dine kyllingekøller op i køleskabet to dage før, du skal spise, for dagen før skal du lave marinaden til kyllingekøllerne. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og læg kyllingekøllerne i marinaden ca. 1 døgn før, du skal spise. Når der er ca. 15 minutter tilbage af stegetiden, ordner du majsene og sætter en gryde over med saltet vand. Rør imens det bløde smør med presset hvidløg og friskhakkede urter. Du kan sætte det på køl, mens det trækker smag, men tag det ud ca. ½ time før, du skal servere. Læg køllerne og marinaden i en stegeso med låg eller et fad med sølvpapir over i en 150 grader varm ovn i 3 timer.