Hvordan får man sprøde kyllingelår?

Zola Rowe
2025-07-11 20:23:04
Count answers
: 3
Bag dine kyllingelår i 40 minutter ved 200 grader varmluft – slut af med 5 minutter på grillfunktion til lårene har sprødt skind.
Kyllingelår i ovn er, hvis du spørger mig, en af de hæderligste måder, hvorpå du kan tilberede kylling.
Det er det, fordi du – modsat de velkendte, ben- og skindløse kyllingebryster – får muligheden for at nyde et sprødt, smagfuldt skind, der, udover at være dødlækkert i sig selv, også holder på lårets saft, samtidig med, at benet holder på kraften.
Skind og ben giver derfor, i denne sammenhæng, sprød, saftig og smagfuld kylling – og det er da en ligning vi alle kan forstå.
Lad lårene hvile et par minutter ved stuetemperatur og servér med noget lækkert tilbehør.

Ryder Stracke
2025-07-04 13:08:43
Count answers
: 4
Ja, man kan langtidsstege kyllingeunderlårene ved at stege dem ved 120 grader i 2,5 timer, hvor de sidste 5 minutter af stegetiden er med ovnens grillfunktion tændt, så skindet bliver sprødt.

Joanie Rempel
2025-06-29 01:34:08
Count answers
: 8
Pitabrødene lægges ned i den bradepande som kyllingen blev stegt i, vendes godt rundt i det ”mums” der ligger i bunden af panden og varmes godt igennem i toppen af ovnen til de begynder at blive sprøde.

Octavia Bartoletti
2025-06-24 17:33:58
Count answers
: 4
For at få sprøde kyllingelår, skal du sørge for at skylle og tørre kyllingelårene, hvilket er vigtigt for at sikre, at skindet bliver sprødt. Dette trin er vigtigt for at sikre, at skindet bliver sprødt. Hvis du ønsker ekstra sprødt skind, kan du tænde for ovnens grillfunktion de sidste 5 minutter af tilberedningstiden.

Edwardo Roob
2025-06-11 04:40:49
Count answers
: 6
Kyllingelår i ovn skal nu have ca. 40 minutter ved 200 grader varmluft, og så er de lækre og sprøde.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade.
Fordel kyllingelår på bagepladen, men de må ikke røre hinanden.
Rør olivenolie sammen med paprika, hvidløgspulver og Piment d'Espelette.
Pensl kyllingelårene med marinaden, og krydr dem også med lidt flagesalt.
Tjek eventuelt kernetemperaturen med et stegetermometer, og den skal vise mindst 75 grader.
De færdige kyllingelår i ovn tages ud, og lad dem lige køle lidt af inden servering, da de er rygende varme.
Du kan eventuelt også lidt krydre dem med lidt friskkværnet peber.
Read also
- Hvor mange kyllingelår pr. person?
- Hvor lang tid skal kyllingelår have på panden?
- Hvornår må børn få kyllingelår?
- Kan man lave kyllingelår dagen før?
- Hvad skal temperaturen være på kyllingelår?
- Hvor meget kød til 4 personer?
- Hvornår er kyllingelår færdige?
- Hvordan steger man kylling på panden?
- Hvad må børn under 3 år ikke spise?