:

Hvor mange kyllingelår pr. person?

Christophe Jakubowski
Christophe Jakubowski
2025-07-11 17:43:22
Count answers : 7
0
Steger du en hel kylling, der vejer mellem 1200-1400 gram, er der nok til fire personer. Køber du bryst eller andre udskæringer, skal du beregne ca. 200 gram pr. person.
Edward Hermiston
Edward Hermiston
2025-07-09 02:26:37
Count answers : 4
0
For hvert stykke kød tager vi udgangspunkt i, at der serveres til en gennemsnitlig voksen appetit uden en stor mængde tilbehør. Kyllingebryst 150-200 gram Hel kylling 300-400 gram (inkl. ben) Kylling og and: For kyllingebryst og andebryst kan man beregne lidt mindre pr. person, da de generelt er magre. For hele fugle skal man tage højde for vægten af ben. Generelt kan man justere mængden op eller ned, afhængigt af hvor meget tilbehør der serveres ved siden af og efter folks appetit.
Lupe Leffler
Lupe Leffler
2025-06-26 22:50:22
Count answers : 2
0
4 personer 4 kyllingelår -over- og underlår uden eller med rygben, ca. 1 kg afhængig af pakkestørrelse Det skal du bruge 4 kyllingelær 1 kg kyllingeunderlår eller -overlår kan bruges i stedet for hele kyllingelår.
Omari Nitzsche
Omari Nitzsche
2025-06-19 15:35:29
Count answers : 5
0
Det er hverken sjovt at lave for meget eller for lidt mad til familie og gæster, så her får du et fingerpeg om, hvor meget du cirka skal beregne pr. person. Uanset om du inviterer til 3-retters middag eller fest, kan du som tommelfingerregel regne med, at gæsterne spiser 6-800 gr. mad pr. person, alt i iberegnet, også brød. Når du tilrettelægger menuen, kan du derfor lægge mængderne sammen og gange op med antal deltagere, så rammer du næppe helt ved siden af.
Jarred Jones
Jarred Jones
2025-06-11 05:34:11
Count answers : 4
0
Kylling rækker til 3-4 personer, hvilket udgør 1200-1400 g. Kyllingefilet uden skind og ben rækker til 150 g pr. person. Hel kylling rækker til 3 personer, hvilket udgør 1600 g.
Kennedi Goldner
Kennedi Goldner
2025-06-11 05:09:35
Count answers : 6
0
Det kan variere meget fra person til person, hvor mange man kan spise, men jeg plejer at beregne 3-4 kyllingeunderlår til hver person.
Vita Corwin
Vita Corwin
2025-06-11 03:12:05
Count answers : 3
0
Jeg regner som regel med 3-4 kyllingeunderlår per person.
King Ortiz
King Ortiz
2025-06-11 01:09:52
Count answers : 2
0
For et hovedmåltid er en god tommelfingerregel at beregne 150-200 gram kylling pr. person. Dette kan naturligvis justeres afhængigt af, om det er kyllingebryst, lår eller hele kyllinger. Kyllingelår: 2 stk. pr. person (ca. 200-250 gram) Kyllingebryst: 150-180 gram pr. person Hel kylling: 1/2 kylling pr. person (ca. 400-500 gram med ben)