Hvornår er kyllingelår færdige?

Kobe Koch
2025-07-06 05:53:15
Count answers
: 4
Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30-35 minutter. Vær opmærksom på størrelsen på lårene, da der kan være stor forskel. Så tjek altid lige dine kyllingelår ved at prikke i dem med en kødnål eller lignende. Hvis saften er klar i farven, så er de færdige.

Shany Lueilwitz
2025-06-27 06:08:11
Count answers
: 3
Kyllingelår i ovn skal nu have ca. 40 minutter ved 200 grader varmluft, og så er de lækre og sprøde.
Tjek eventuelt kernetemperaturen med et stegetermometer, og den skal vise mindst 75 grader.
Det plejer dog at passe med 40 minutters stegetid.
De færdige kyllingelår i ovn tages ud, og lad dem lige køle lidt af inden servering, da de er rygende varme.
Kernetemperaturen i kylling - og dermed også kyllingelår - skal være 75 grader.
Stik stegetermometeret ind i kødet på kyllingelårene, uden at det rører benet, og mål kernetemperaturen, som altså skal være på mindst 75 grader.

Berenice West
2025-06-18 15:56:22
Count answers
: 3
Kyllingelår er færdige, når de er gennemstegte. Indertemperaturen skal op på mindst 75 grader. Stegetiden er 30-40 minutter, hvis kyllingelårene er ferske eller optøede fra frost. Tjek det evt. med et stegetermometer, eller prik med en kødnål i et kyllingelår ved benet og kontroller, at kødsaften er klar og ikke blodig.

Conrad Hayes
2025-06-11 06:51:23
Count answers
: 3
Generelt regner man med stegetid på kyllingelår er ca. 45 minutter, alt efter størrelsen på kylling. Underlår: 45 minutter. Kyllingelår med overlår: ca. 50 minutter. Bag dem i ca. 45 minutter, indtil kødet er tilberedt og løgene er blevet møre og søde.
Read also
- Hvordan får man sprøde kyllingelår?
- Hvor mange kyllingelår pr. person?
- Hvor lang tid skal kyllingelår have på panden?
- Hvornår må børn få kyllingelår?
- Kan man lave kyllingelår dagen før?
- Hvad skal temperaturen være på kyllingelår?
- Hvor meget kød til 4 personer?
- Hvordan steger man kylling på panden?
- Hvad må børn under 3 år ikke spise?