:

Hvad spiser man sammen med hummus?

Giles Moen
Giles Moen
2025-07-14 17:37:12
Count answers : 1
0
Åh du kan som sagt spise det til det meste. Det er jo især populært i det mellemøstlige køkken, hvilket vil sige, at serverer du noget med falafler, aubergine, couscous, varme krydderier og lignende, så er hummus en vinder. Jeg bruger det som spread i en sandwich, som en klat på min bowl eller salat, som dip til grøntsagsstængerne eller de bagte grøntsager og meget mere. Det kan næsten ikke gå galt. Jeg tyr i hvert fald ofte til hummus, når jeg skal bruge en spread til en sandwich eller pita, en dip til grøntsagsstængerne eller noget cremet til en salat bowl.
Jaida Nicolas
Jaida Nicolas
2025-07-14 14:08:32
Count answers : 3
0
Hvis det skulle gå til en ganske almindelig hverdags aften, ville jeg lave en form for kød til – f.eks. køfte som er tyrkiske oksefrikadeller. Eller falafler, hvis jeg gik efter et vegetariske måltid. Her ud over en stor mættende salat, f.eks. en bulgursalat eller en couscoussalat. Andre dips og tapas forslag haydari tzatziki guacamole aioli. Jeg elsker humus, så at servere bagte gulerødder til som kan dyppes her i er bare hammergodt. Man kan servere hummus med bagte gulerødder som en del af en større mellemøstlig menu.
Melvina Swaniawski
Melvina Swaniawski
2025-07-14 13:39:13
Count answers : 3
0
Til hummus kan man bruge både tørrede kikærter der har stået i blød natten over og kogt møre, eller man kan bruge kikærter fra en dåse, der blot er drænet og skyllet godt. Jeg elsker hummus og har endelig og gennem flere eksperimenter fundet frem til en opskrift på den lækreste hummus, som jeg synes er perfekt og som er nem at lave. Hemmeligheden er god olivenolie og at smage til med citron, til den er helt perfekt. En anelse vand gør den blot ekstra cremet og luftig og et bonus tip er at komme en isterning eller to i foodprocessoren. Start med at komme tahin og citronsaft i blenderen eller foodprocessoren og kør i et minut. Tilsæt derefter de andre ingredienser og kør i yderligere et minut. Kom gerne en isterning ved, det gør hummussen endnu mere cremet. Tilsæt evt. lidt ekstra koldt vand, hvis konsistensen ønskes mere cremet. Smag til med citron, olie, salt og peber.