Kan man bruge rapsolie til mayonnaise?

Abbie Gleason
2025-07-10 19:34:42
Count answers
: 3
Raps- eller solsikkekerneolie er begge gode alternativer, og jeg bruger oftest rapsolie, da jeg synes, den smager mest neutralt. Du SKAL bruge varmpresset olie, for med koldpresset olie bliver det en bitter omgang. Jeg plejede at sværge til vindruekerneolie, og det er efter min mening stadig den mest neutralt smagende varmpressede olie. 2 dl neutral olie varmpresset rapsolie eller vindruekerneolie

Marge Simonis
2025-07-10 14:30:51
Count answers
: 2
Jeg bruger 1,5 dl smagsneutral olie, f.eks. rapsolie. Hvis olien kommer i for hurtigt vil mayonnaisen skille. Fortsæt med at tilsætte olien stille og roligt indtil al olien er optaget af æggeblommen.
Read also
- Hvad er forskellen mellem aioli og mayonnaise?
- Hvorfor bliver min aioli ikke tyk?
- Hvordan laver man en aioli?
- Hvilken olie til aioli?
- Hvor lang tid kan aioli holde sig?
- Hvorfor er mayonnaise usundt?
- Hvad gør man, hvis mayonnaisen er for tynd?
- Kan man redde en skilt aioli?
- Hvordan laver man sine egne oliven?
- Hvilken olie i stedet for olivenolie?
- Hvad er forskellen på aioli og mayonnaise?
- Hvad kan man spise med aioli?
- Hvorfor hedder det aioli?
- Er der kartofler i aioli?
- Hvilken slags olie skal jeg bruge?