Hvordan tilbereder man kogt skinke?

Danielle Bechtelar
2025-07-09 03:26:59
Count answers
: 6
Find en stor gryde frem. Skinken skal kunne dækkes helt med vand under kogningen. Fjern nettet om skinken, og læg den ned i gryden. Dæk den med koldt vand, og kom grofthakket rødløg, laurbærblade og peberkorn i vandet. Lad nu vandet til skinken koge op, og nu skal den så blot koge ved svag varme i 45 minutter. Det må gerne boble lidt, men ikke bulderkoge. Tag så skinken af, og lad den trække i vandet i 20 minutter. Når skinken er færdig kan du vælge at glasere den med en blanding af brun farin og sennep. Men den smager også fint uden. Har du skinker der er større end denne på 900 gram, ja så kan du bare gange kogetiden op. Så en skinke på 1,8 kilo skal altså koges i 90 minutter, og gerne hvile i 30 minutter.

Nichole Bailey
2025-07-09 02:07:04
Count answers
: 4
Tag nettet af skinken. Vær lidt varsom, det kan hænge godt fast, så der ryger kød med af, hvis du bare flår til. Læg skinken i en passende gryde, og hæld så meget koldt vand ved, at det dækker. Kom peberkorn og laurblade i gryden, læg låg på, og sæt den over ved høj varme. Skru ned for varmen, når vandet koger, og lad skinken simre i 40 minutter – skum undervejs suppen med en hulske. Tag gryden af varmen, men lad låget blive på, og lad skinken stå i suppen i 20 minutter. En skinke skal koge 40 minutter pr. kilo skinke. Den lægges i koldt vand, og kogetiden beregnes fra, når vandet koger. Når skinken har kogt, skal den blive stående og trække i det varme kogevand i 20 minutter – uanset størrelsen på skinken – men gryden skal være trukket væk fra varmen.

Joanie Rempel
2025-07-09 00:15:25
Count answers
: 8
Tilberedes oftest som glasseret skinke og er en super nem og lækker løsning til enhver buffet. Start med at varme ovnen op til 200 grader. Tag koge nettet af den kogte skinke. Brug tommelfingeren til at skubbe sværen af med. Hvis du syntes at skinken har for meget fedt på skæres det væk. I de resterende fedtlag ridser du harlekin tern med en skarp kniv — så hænger glaseringen bedre fast. Glaseringen fordeles jævnt over hele skinken. Drys med rasp. Læg skinken i et ovnfast fad og brun den i ca. 30 min til glaseringen er smeltet og ser brun og lækker ud. Skær skinken i skiver og server evt. med brunede kartofler.