:

Kan man lave sovs i forvejen?

Arnulfo Carter
Arnulfo Carter
2025-09-07 12:09:40
Count answers : 24
0
Glem stress og jag, laver sovsen dagen før eller dagen før den. Jeg fandt ret hurtigt ud af, at lave sovs til andestegen i forvejen. Da vi så gik væk fra andesteg, og som nu kun laver bryster, er det bare en fryd kun at skulle varme min allerede lavede sovs. Ovenikøbet smager den bedre, da jeg har masser af tid når den bliver lavet, til at nusse om og smage den til.
Rosario Dare
Rosario Dare
2025-08-31 15:13:32
Count answers : 24
0
Man kan lave fonden i forvejen. Fond til sovs kan laves nu. Sovsen står først, da man kan lave fonden allerede nu. En god sovs kan redde meget. Du kan bruge fond for at spæde din sovs op og give den endnu mere smag.

Read also

Hvilke saucer findes der?

De lyse saucer baseret på mælk eller bouillon jævnet med lys roux. De brune saucer baseret på brun Read More

Kan man lave sauce dagen før?

Til gengæld kan den del fint tilberedes dagen før den skal serveres. Read More

Annabelle Botsford
Annabelle Botsford
2025-08-23 02:47:42
Count answers : 27
0
Sovsen kan sagtens laves 1-2 dage før og så genopvarmes. Det bliver den ikke ringere af. Så kunsten er at finde balancen både med den tid det tager, og de ingredienser man har mulighed for at bruger. Men ikke så meget at det skiller fra. At bruge tern og kulør er ikke ud af kokkens grundbog, men her må den kulinariske korrekthed vige for traditionerne, og juleaftenens nødvendighed. Det er en af grundene til at jeg laver bryst og lår separat, så jeg kan bruge skroget til at lave en god sauce dagen forinden. Nogen gange skal det koges i op til en 1 time før det samler sig. Det kan smage rigtigt slemt til at begynde med, men det skal nok komme til sidst. Hvis man helsteger sin and og flæskesteg, så får man sjældent smag nok ud af afkoget til en god sovs i sig selv. Bortset fra det så kan jeg også rigtigt godt lide den traditionelle andesauce med tern og masser af fedt. Men lav andefond hvis du overhovedet orker.
Manuel Gerhold
Manuel Gerhold
2025-08-23 02:06:49
Count answers : 20
0
Fyldet fra bradepanden kan gemmes til fx at blende i en suppe eller sauce. Stil den sigtede sky i køleskabet i en ren skål. Varm skyen op i en gryde til kogepunktet og jævn med saucejævner eller majsstivelse rørt ud i mælk eller piskefløde.

Read also

Er der forskel på sovs og sauce?

Både sovs og sauce brugtes på dansk allerede i midten af 1800-tallet. Sovs eller sauce er en væske Read More

Kan man fryse sauce ned?

Gode råd Frys produkterne ned før bedst før-datoen, og brug dem inden for 24 timer efter optøning Fr Read More

Tess Dickinson
Tess Dickinson
2025-08-23 01:03:27
Count answers : 12
0
Du kan sagtens lave fonden dagen i forvejen, og så opbevare den på køl.