:

Hvilke saucer findes der?

Lavern Langosh
Lavern Langosh
2025-08-23 01:37:36
Count answers : 18
0
Sauce velouté er en grundsauce. Sauce velouté, espagnole, tomatsauce, béchamel og sauce hollandaise er de fem grundsaucer. Saucen navngives ofte efter den fond, der er benyttet: fx kyllingvelouté. allemande champignonsauce peberrodsssauce paprikasauce karrysauce fiske- eller skaldyrssauce hummersauce rejesauce
Brandy Hauck
Brandy Hauck
2025-08-22 23:18:58
Count answers : 24
0
De lyse saucer baseret på mælk eller bouillon jævnet med lys roux. De brune saucer baseret på brun sky jævnet med brun roux. Sauce mayonnaise baseret på olie emulgeret med æggeblommer. Fiskesaucer baseret på fiske-/hummerbouillon og jævnet med lys roux. Og de varme ægte saucer baseret på smør emulgeret med æggeblommer.

Read also

Kan man lave sauce dagen før?

Til gengæld kan den del fint tilberedes dagen før den skal serveres. Read More

Er der forskel på sovs og sauce?

Både sovs og sauce brugtes på dansk allerede i midten af 1800-tallet. Sovs eller sauce er en væske Read More

Geovany Gibson
Geovany Gibson
2025-08-22 22:28:20
Count answers : 15
0
De fem grundsaucer er béchamel, velouté, espagnole, hollandaise og tomatsauce.