:

Hvordan tykner man en dressing?

Daphney Sawayn
Daphney Sawayn
2025-08-21 08:15:04
Count answers : 17
0
1. Meljævning Rør eller ryst en jævning af hvedemel og kold væske - med dobbelt så meget væske som mel. 2. Opbagning Smelt smør i en gryde og tilsæt samme mængde mel under omrøring. 3. Smørbolle Brug fingrene til at blande lige dele smør og mel til en bolle. 4. Majsstivelse Rør eller ryst en jævning af majsstivelse og kold væske – med dobbelt så meget væske som mel. 5. Kartoffelmel Rør eller ryst en jævning af kartoffelmel og kold væske – med dobbelt så meget væske som mel. 6. Havregryn Havregryn indeholder stivelse, der kan jævne supper og madretter. 7. Æggeblommer At jævne med æggeblommer hedder at legere eller liere. 8. Piskefløde Tilsæt piskefløde til retten, der skal jævnes, og lad den koge lidt ind – det får retten til at tykne noget. 9. Cremefraiche 38% Tilsæt cremefraiche 38% til retten, der skal jævnes, og lad den koge lidt ind – det får retten til at tykne noget. 10. Husblas Udblød blade af husblas i masser af koldt vand.
Leif McKenzie
Leif McKenzie
2025-08-21 07:13:19
Count answers : 24
0
Retter jævnet med mel skal koge igennem. Retter jævnet med fløde skal koge småt uden låg, til fløden tykner. Meljævning: Beregn 3-4 spsk hvedemel pr. liter til en let jævnet sauce. Jævnes der med æg, må retten ikke koge, efter at æggeblommerne er tilsat. Regn med, at 4 spsk maizenamel jævner lige så meget som 5 spsk hvedemel.

Read also

Hvordan gør man en dressing tykkere?

Hvis din madret stadig er for tynd, så prøv at tilsætte lidt mere jævning. Rør eller ryst en jævnin Read More

Hvad består fransk dressing af?

Det lyder jo alt for enkelt til at være en opskrift i sig selv, men vendt i en skål rucola, grønne b Read More