:

Kan man bruge frisk spinat i tærte?

Liana Homenick
Liana Homenick
2025-08-11 07:02:29
Count answers : 2
0
Pres spinaten fri for overskydende vand, og hak den let med en kokkekniv. Vend spinaten og 2/3 af forårsløgene sammen med æggestanden, og kom det hele op i den forede tærteform. Drys revet ost jævnt udover og læg de halve tomater med skærefladen opad. Bag tærten i den varme ovn til æggestanden er fast og dejligt gylden. Det tager ca. 30-35 minutter. Pluk, skyl & hak persillen fint. Lad den brandvarme tærte hvile 5 minutter inden du skubber den op nedefra med den løse bund. Befri den forsigtigt fra bunden med en paletkniv, men lad den blive på tærteformens bund. Dyrs den varme tærte med persille og forårsløg. Server tærten med din yndlingssalat.
Clemens Cormier
Clemens Cormier
2025-08-11 06:44:21
Count answers : 2
0
Jeg er kæmpe fan af tærter. Det gør den dejlig grov og knasende og ikke mindst en del sundere end smør-versionen. Denne gang har jeg fyldt min tærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen. Du kan nemt få 3-4 måltider ud af sådan en spinattærte, hvis du serverer en salat til, så den er både perfekt til aftensmad, frokost eller på madpakken. Jeg har selv en veninde, der laver denne spinattærte meget ofte. Imens bunden forbages i ovnen, skal du gå igang med fyldet. Skyl spinat og damp det i en gryde under låg, til spinaten falder sammen. Fordel spinat og porrer på den forbagte tærtebund, hæld æggemasse over og drys med pinjekerner. Bag tærten ved 180 grader i 30-35 minutter.
Jake Dietrich
Jake Dietrich
2025-08-11 06:04:38
Count answers : 3
0
Frisk spinat kan også bruges, det skal bare lige steges på panden først. Kan jeg bruge frisk spinat i stedet for optøet? Sagtens, frisk spinat kan godt anvendes. Sørg blot for at sautere den først, for at komme af med noget af væsken.
Jayme Christiansen
Jayme Christiansen
2025-08-11 05:33:26
Count answers : 4
0
Man skal presse væden fra den optøede spinat og røre den sammen i en skål med æg, hytteost, cremefraiche, muskatnød, salt og peber. Fordel fyldet i den forbagte tærtebund. Fordel mozza­rellaen i stykker henover fyldet og drys til sidst med pinjekerner. Bag tærten i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 30-­35 minutter, til æggemassen er stivnet.
Melvin Smitham
Melvin Smitham
2025-08-11 04:40:13
Count answers : 5
0
Jeg bruger frisk spinat, som steges på panden hvor løg og champignon er stegt, til det falder sammen. Så fylder frisk spinat “ingenting”. Det gode ved madtærter er fyldet, og her er tærten med champignon og spinat et rigtig godt bud. Tærtefyldet dækkes af en tærtemasse som laves af æg og enten mælk, fløde eller creme fraiche, men jeg vil altid anbefale dig at bruge hytteost. Tærtedej Jeg er vild med en grov tærtedej, som er sprød og har masser af smag fra fuldkorn. Opskriften på en lækker vegetarisk madtærte, med masser af smag fra stegte champignon, rødløg og frisk spinat, dækket af den bedste tærtemasse af æg og hytteost.
Ransom Gerlach
Ransom Gerlach
2025-08-11 03:09:04
Count answers : 2
0
Vask spinaten, og lad den dryppe grundigt af i et dørslag. Smelt smørret i en gryde, og sauter spinaten kortvarigt heri, så den lige falder sammen og smider sin væske. Kom spinaten i en sigte, og lad væske dryppe fra. Kom den afdryppede spinat op i tærtebunden, og overhæld med hytteostmassen. Ingen begrænsninger nævnes for brug af frisk spinat på nær, at den skal vaskes og dryppes grundigt af før brug samt sauteres kortvarigt i smør og derefter dryppes for væske, før den kan kommes i tærtebunden. Du kan også vælge at lave tærten dagen i forvejen og servere den kold til frokost eller som tilbehør til en hovedret. Saft og smag fra spinaten skal nok bliveADFrygtelig godt i tærten hvis den er godt vasket og sauteret.