Kan man lave tærtedej dagen før?

Adrian Cassin
2025-08-09 12:43:55
Count answers
: 5
Ja, det kan du godt. En tærte smager også godt kold, så rester er også gode i madpakken eller til frokost. Ellers kan en tærte også lunes igen inden servering. Dejen kan også fryses ned, hvis det skal være nemt til en anden dag. Dejen laves bare og pakkes ind i film og fryses ned i portioner af kugler eller formet i en foliebakke. Så er det dejlig nemt at tage op så den er klar til at blive lavet. Et tip er også at lave tærten med fyld, og så fryse den ned. Så skal du blot tage tærten op i god tid den dag du skal have den, og bare varme den godt igennem.

Bethel Rodriguez
2025-08-09 11:37:48
Count answers
: 2
De fleste steder står at man skal komme dejen i køleskabet inden man ruller ud.
Jeg har nu aldrig fundet det nødvendigt.
Men hvis den falder for meget fra hinanden, så kom den i køleskabet en halv times tid og prøv igen.

Modesto Rice
2025-08-09 11:36:31
Count answers
: 6
Kan man lave tærtedej dagen i forvejen. Tærtedej til madtærter: Tid i alt 45 min, arbejdstid 15 min, holdbarhed 2 dage, kan fryses Ja. Du kan tilberede tærten hertil dagen i forvejen. Lad dejen hvile på køl i cirka 1 time, så er den lettere at rulle ud. Tærtedejen kan sagtens laves dagen i forvejen, da den rå tærtedej kan fryses. Så skal du blot tage den ud i god tid inden den skal bruges, så den kan nå at tø op.

Clarabelle Lindgren
2025-08-09 09:07:46
Count answers
: 3
Du kan lave tærten i god tid, fx dagen før, og så skal den blot lunes i ovnen inden servering.
Du kan tilberede tærten hertil dagen i forvejen.
Nogle tærtedeje skal ikke forbages, men der kan du lave tærtedejen dagen før og så bare rulle ud på dagen.
Jeg ville personligt lave hele skidtet dagen før.