Kan man lave dej til brunsviger dagen før?

Giovani Gaylord
2025-06-06 22:25:03
Count answers: 6
Denne opskrift på koldhævede brunsviger er uundværlig. Dejen slåes sammen dagen før og kagen forberedes – det tager ikke mange minutter at bikse sammen. Dagen efter tages den ud af køleskabet, hvile hvile hvile og så skal den bare bages.
Denne brunsviger er blød, har en saftig krumme og bedst af alt, en generøs mængde af remonce.
Denne opskrift på koldhævede brunsviger er super nem at lave, smager helt fantastisk og holder sig lækker og blød i op til 3 dage – måske længere tid, hvis I kan holde fingrene for de søde sager.

Martin Hill
2025-06-06 21:52:36
Count answers: 2
Kan man lave dej til brunsviger dagen før? Det kan du sagtens - du kan gemme den i køleskabet eller i en brødkasse. Benyt evt. bagepapir fordi den kan godt være ret fedtet.

Rahsaan Carroll
2025-06-06 21:51:36
Count answers: 3
Læg et rent klæde over og stil på køl til næste dag eller i 10 timer.
Om morgenen Tag brunsvigeren ud af køleskabet og lad den efterhæve på køkkenbordet i 30 minutter.
Det er muligt at lave dejen dagen før.
Man kan lægge den på køl i 10 timer.
Derefter skal den tages ud af køleskabet og efterhæves i 30 minutter før bagning.