:

Kan man lave gateau Marcel dagen før?

Enoch Collier
Enoch Collier
2025-09-10 19:59:23
Count answers : 13
0
Gateau Marcel kagen er meget fryseegnet. Du kan予約Gateau Marcel på forhånd, idet kagen er meget fryseegnet.
Krystel Larkin
Krystel Larkin
2025-09-01 10:37:29
Count answers : 22
0
Chokoladekagen kan fint laves dagen før servering og opbevares på køl. Du kan også fryse chokoladekagen i formen. Tag den op et par timer før servering, og lad den tø op i køleskabet.

Read also

Hvad er gateau Marcel?

Gateau Marcel er en drøm af en chokoladekage. Halvdelen af chokoladedejen bages, mens den anden halv Read More

Hvad hedder kaffe med is?

Kaffe med is kaldes Affogato. Affogato er en kaffedessert med oprindelse i Italien. Dessertens nav Read More

Deanna Wisozk
Deanna Wisozk
2025-08-24 16:07:03
Count answers : 15
0
Aller bedst er det faktisk at lave den dagen inden den skal serveres. Den skal lige afsætte mindst 4 timer til at den kan “sætte sig” i køleskabet inden servering. Arbejdstid: 30 minutter (+4 timer kagen skal sætte sig i køleskab) Fordel resten af moussen på den afkølede kage og sæt kagen på køl indtil servering (minimum 4 timer).
Saul Becker
Saul Becker
2025-08-18 00:55:01
Count answers : 16
0
En særlig bonus ved Gateau Marcel er faktisk, at den smager bedst, når du bager dagen før, den skal serveres. Dette giver kagen tid til at sætte sig, så konsistens og smag følger hinanden.

Read also

Hvor kan jeg købe gâteau Marcel?

Hvis du ønsker at købe gâteau Marcel, kan du besøge Lagkagehuset. Read More

Hvad drikker man til gateau Marcel?

Til desserten Gateau Marcel med det mørke, blødende chokoladehjerte vil en ruby-portvin matches beds Read More

Jaquan Wilderman
Jaquan Wilderman
2025-08-10 14:11:51
Count answers : 17
0
Det er en perfekt dessert til både sommer og vinter. Og det gode ved den er, at den sagtens kan laves dagen før – eller det skal den faktisk helst, så den kan få lov til at sætte sig på køl. Selve kagen er super nem at lave og kan med fordel laves dagen før. Den skal i forvejen helst laves mindst 8 timer før den skal bruges. Så vi plejer bare at lave den dagen før.
Leopold Bahringer
Leopold Bahringer
2025-08-10 14:11:09
Count answers : 16
0
Lad den hvile på køl i min. 2 timer eller til næste dag. Lad kagen blive i springformen, sæt den på køl i 30 minutter, til kagen er faldet lidt sammen. Sæt kageplast i kanten af springformen og fordel resten af chokolademoussen på kagen.

Read also

Hvad koster en gateau Marcel?

Gateau Marcel er en 6-8 personers kage. Chokoladekagen på den klassiske franske Gateau Marcel opskr Read More

Hvad er forskellen på café crema og Americano?

The main difference lies in the grind and the amount of water. A Café Crème uses four times as much Read More