:

Hvad drikker man til gateau Marcel?

Donny D'Amore
Donny D'Amore
2025-08-10 14:06:53
Count answers : 5
0
Til desserten Gateau Marcel med det mørke, blødende chokoladehjerte vil en ruby-portvin matches bedst, dvs. enten Late Bottled Vintage (LBV) eller Vintage Port, da disse vine både har koncentrationen, alkoholen og friskheden i frugten til at matche den tunge dessert. Prøv Delaforces fantastisk anmeldte LBV portvin fra 2018. Netop landet på lageret med 2 x 94 med lovning om stor value for money fra de kritiske vinanmeldere. Køb Delaforce LBV 2018 portvin her
Jayden Larson
Jayden Larson
2025-08-10 13:41:21
Count answers : 1
0
Kagen skal enten serveres med is og bær. Drys kagen med kakaopulver og server med bær eller vaniljeis. Server med is og bær. Server med bær eller vaniljeis. Drys kagen med kakaopulver og server med bær eller vaniljeis. Kagen skal enten serveres med is og bær. Kagen skal enten serveres med is og bær. Server med bær eller vaniljeis.
Lorena Keeling
Lorena Keeling
2025-08-10 11:45:37
Count answers : 3
0
Går vi over i den helt anden grøft, som fx en Gateau Marcel, så er det vigtigt, at du vælger en vin, der kan være lidt med på noget af den bitterhed, som chokoladen også indeholder. Portvin er ofte et glimrende valg i dette tilfælde.
Ara Orn
Ara Orn
2025-08-10 11:35:23
Count answers : 2
0
Dessertvinen vi drak til vores Gâteau Marcel var en lidt speciel en af slagsen. Det var en 2007 Casal dei Ronchi Recioto, Serego Alighieri. Vinen er på 15,5% og anderledes end hvad man ofte forbinder med dessertvin. Den havde en let sødme, men ikke så meget som dessertvine ofte har. Det er en lidt kraftigere type dessertvin, og derfor var den virkelig god til vores Gâteau Marcel. Den fungerede super godt sammen med den meget kraftige chokoladesmag, især på grund af det lavere sødmeniveau. Til gengæld så fungerede vinen ikke ligeså godt med brombærcoulisen. Det var en rigtig lækker og anderledes vin, som i hvert fald kan anbefales til mørke og kraftige chokoladedesserter.
Ava Goodwin
Ava Goodwin
2025-08-10 09:16:24
Count answers : 4
0
Den bedste drue til vin kombineret med Gateau Marcel er Pinot Noir. Pinot Noir bringer en blød og frugtagtig smagsprofil, der komplementerer chokoladens rige og bittersøde nuancer. Kraftige og frugtagtige rødvine som Zinfandel eller Pinot Noir kan være det perfekte match til Gateau Marcel. Disse vine bringer en subtil bitterhed af mørke bær, der harmonerer smukt med chokoladens rige smagsprofil. Der er også sødere dessertvine som Sauternes og Moscato d'Asti som kan fremhæve dessertens sødme. Honning- og ferskennoter fra disse hvidvine skaber en fornem balance med chokoladens dybde. Spansk vin tilbyder også vidunderlige muligheder, når det kommer til parring med chokoladedesserter som Gateau Marcel. Pedro Ximénez Leyenda: En sød sherry, perfekt til at fremhæve chokoladens rige tekstur. LAN 7 Metros Rioja Crianza 2018: En skøn rødvin med subtile noter, der matcher chokolade godt. Det er vigtigt at tage hensyn til vinens syre, sødme og tekstur for at opnå en harmonisk parring med Gateau Marcel. Kraftfulde og frugtagtige rødvine som Zinfandel og Pinot Noir er ideelle valg, da de komplementerer chokoladens rige smag med subtile noter af mørke bær. Ja, sødere dessertvine som Sauternes og Moscato d'Asti kan fremhæve chokoladens dybde med deres honning- og ferskennoter, hvilket skaber en afbalanceret afslutning. Absolut! Spanske vine som Pedro Ximénez sherry og Rioja rødvin tilbyder unikke smagsoplevelser, der harmonerer godt med chokoladedesserten.