:

Kan man bage brød i en stegeso?

Chandler Stamm
Chandler Stamm
2025-08-10 04:28:48
Count answers : 2
0
Brød i stegeso er en nem og god måde at bage brød på. Her beholdes fugten i stegesoen, og det altså et fantastisk brød med den sprøde skorpe og lækre krumme. Det er nemt at bage brød i stegeso, da dejen skal blot røres sammen og ikke æltes, og derefter hæves i fred og ro i seks timer på køkkenbordet. Stegesoen sættes naturligvis i blød, og derefter er det blot at bage det sprøde brød i stegeso. Til dejen kan der tilsættes bageenzymer eller hvedesur, men det er ikke nødvendigt.
Clifford Windler
Clifford Windler
2025-08-10 00:40:41
Count answers : 6
0
Er du klar over, at du kan bage brød i en stegeso fra Römertopf, uden den knækker? Det kan man sagtens, og her får du opskriften og vejledningen til, hvordan man bager pragtfuldt brød i en Römertopf stegeso. Römertopf stegesoen tåler ikke hurtige temperatur forandringer hverken kold eller varm. Overholdes dette, knækker lerfadet ikke. Først hældes dejen i Römertopf stegesoen, og bages 30 min med låg, og til sidst 15 min. uden låg. Et super godt brød der kan holde sig frisk i flere dage. Brødet, der ses nederst på denne side er bagt efter samme opskrift - næsten. Også et rigtigt godt brød.