:

Hvordan laver man sin egen læbepomade?

Clair Leannon
Clair Leannon
2025-09-16 00:23:42
Count answers : 16
0
For at imødegå vinterens påvirkninger på dine læber behøver du ikke lede længere end dit eget køkken. Med nogle få enkle ingredienser kan du lave en læbepomade, der ikke kun er økologisk, men også skræddersyet efter dine egne ønsker. Opskrift - DIY læbepomade Ingredienser 0,5 dl bivoks0,25 dl kakaosmør1 spsk mandelolie eller avokadoolie1 spsk jojobaolie0,5 tsk æterisk olie, f.eks. pebermynte eller appelsin Sådan gør du Smelt kakaosmør og bivoks over vandbad. Pisk mandel- eller avokadoolie i, når blandingen er smeltet. Fjern fra varmen og pisk dine valgte æteriske olier i. Hæld den flydende blanding i små beholdere. Det er så simpelt som det lyder! Ved at inkludere dette lille gør-det-selv-projekt i din hverdag giver du dine læber den ekstra pleje, de har brug for i vintermånederne.
Eva Marks
Eva Marks
2025-09-09 23:05:19
Count answers : 17
0
For at lave dine egne læbepomader skal du bruge en varmeplade, gryde, ildfast glas, køkkenvægt, elastikker, hylstre eller bøtter samt ingredienserne til læbepomaden. Det skal du bruge FAR. Ingredienserne i denne opskrift giver fugtighed til dine læber og gavner din hud uden at skade den på nogen måde. Fremgangsmåde 1. Kom vand i gryden/kasserollen og sæt den på varmepladen som skal indstilles på middelvarme. Derefter måler du alle ingredienserne op og putter det hele i det ildfaste glas. 2. Placer det ildfaste glas i gryden og smelt alle ingredienserne, brug en ske eller glas rørepind til at sikre det hele er blandet godt, sørg for at det ikke bliver for varmt da du risikerer at ødelægge nogle af de gavnlige stoffer som er i ingredienserne. 3. Mens du venter på at det hele er smeltet kan du klargøre hylstrene, sørg for at de er skruet helt i bund, placer en elastik omkring 4 hylstre eller flere, så er der styr på dem når du skal hælde pomaden i. 4. Når det hele er smeltet og rørt sammen skal du hælde pomaden i hylstrene, tag fat i toppen af det ildfaste glas og hæld væsken i hylstrene, brug eventuelt en glas tang til at tage fat i glasset med. 5. Rengør redskaberne med det stadig er lidt varmt da det er langt nemmere at få pomaden af. 6. Vent på at læbepomader er kølet af, du kan med fordel sætte dem i køleskabet hvis du vil have det til at gå hurtigere.

Read also

Hvad er creme lavet af?

Hudplejeprodukter med naturlige ingredienser kan nemlig være lige så skadelige for din hud, som alle Read More

Hvordan laver jeg bivokscreme?

Du skal udover sættet også bruge en lille gryde samt et ildfast glas eller skål, 1 rørepind eller li Read More

Sharon Medhurst
Sharon Medhurst
2025-09-01 03:00:57
Count answers : 19
0
Det er let at lave læbepomade selv. Nedenfor er en grundopskrift, som kan varieres med forskellige andre elementer – fx kan man tilføje ens favoritolie. Du skal bruge: 3 g candelillavoks 25 g kakaosmør 15 g sheasmør 2-5 dråber E-vitamin 3 dråber æterisk olie (her er mynteolien en god muligheden, da den virker kølende på læberne) Hylster til 3 stk. Start med at skolde hylstrene, du vil bruge, og stil dem klar til påfyldning. Smelt candelillavoks, kakaosmør og sheasmør over et vandbad, og rør rundt, mens det smelter. Når massen er jævn og uden klumper, tages gryden af varmen. Lad det køle lidt af. Tilsæt E-vitamin, og den æterisk olie. Hæld blandingen i hylstrene og lad den køle af. Det tager ca ½-1 time inden læbepomaderne klar til brug.
Judge Senger
Judge Senger
2025-08-29 23:40:39
Count answers : 17
0
Det er rigtig let at lave sine egne læbepomader og så er du ovenikøbet helt sikker på, hvilke ingredienser, der er i. Du har mulighed for kun at bruge økologiske, naturlige olier og æteriske olier. Smelt kakaosmør og bivoks i et vandbad. Pas på, der ikke kommer vand i blandingen. Tilsæt mandelolie og jojobaolie og rør grundigt til det hele er smeltet. Fjern massen fra varmen og tilsæt e-vitamin, honning og æterisk olie. Hæld de smeltede olier i beholdere. Luk beholderne og sæt dem i køleskabet 10 minutter.

Read also

Hvordan laver man creme fraiche?

Varm mælken op til 22°C. Tilsæt starterkultur eller frisk creme fraiche, tykmælk eller kærnemælk og Read More

Hvorfor tykner min creme ikke?

Når cremen er kogt godt op og er tyknet, så tager du den af varmen. Pisk æggeblommer, sukker, vanil Read More

Maddison Hintz
Maddison Hintz
2025-08-22 12:27:28
Count answers : 25
0
Lav hjemmelavet læbepomade på 10 minutter. Det lyder umiddelbart kompliceret, men du kan faktisk ret nemt lave hjemmelavet læbepomade med en blid smag af honning og mynte. Kom kokosolie, bivoks og sheasmør i en skål og varm det langsomt op i et vandbad ved at sætte skålen ned i en gryde med vand på medium varme. Rør rundt i blandingen, til den er helt smeltet og rør derefter honningen i. Tag skålen væk fra varmen og rør pebermyntedråberne i. Hæld derefter blandingen i tuber og dåser – brug gerne en lillebitte plastik- eller ståltragt, så du ikke rammer ved siden af. Lad læbepomaderne stå og sætte sig i ca. 1 time. Sæt dem derefter på køl og lad dem stivne helt. Så er læbepomaderne færdige, og de behøver derefter ikke at blive opbevaret på køl, men undlad at lægge dem i solen eller et meget varmt sted.
Margarete Kshlerin
Margarete Kshlerin
2025-08-09 20:20:43
Count answers : 18
0
Smelt forsigtigt kakaosmør, bivoks, sheasmør og E-vitamin i et ildfast målebæger direkte på kogepladen. Tag bægeret af varmen og lad det, under omrøring, køle lidt af. Tilsæt evt. appelsinolie eller en anden æterisk olie. Hæld den let afkølede, men stadig flydende læbepomade i hylstrene. Lad hylstrene stå en halv time i køleskab, og rul derefter hylstret 10-20 gange mellem håndfladerne, herved slipper massen indersiden af hylstret. Sæt en elastik om læbepomadehylstrene før de fyldes, så de står stabilt. Efterfyld hylstrene, når massen er stivnet og der er dannet en fordybning i toppen. Skru forsigtigt læbepomaden lidt op og ned.

Read also

Hvad skal en god creme indeholde?

En god creme skal indeholde fugtprincipper og nødvendige ingredienser. Cremerne kan være baseret på Read More

Hvorfor gryner creme fraiche?

En god creme fraiche skal være tyk, syrlig og glat. Den skal have en flot cremet konsistens og en d Read More