:

Hvordan rister man brød på panden?

Eusebio Klocko
Eusebio Klocko
2025-08-08 20:33:51
Count answers : 6
0
Var smøret på e pande til det er gyldent. Læg brødskiverne på panden og steg den sprøde og lysebrune på begge sider. Server dem med det samme.
Rey Collier
Rey Collier
2025-08-08 20:07:56
Count answers : 2
0
Varm en pande godt op med et par skefulde smør, lad det bruse af og skru ned til middelsvag varme. Smid brøddet på panden og lad det stege 4-5 min på hver side. Det er vigtigt, at temperaturen er lav, så det ikke branker. Du kan brug det brød du vil og for den sags skyld også boller, men de skal være hvide og skåret noget lunde tyndt, så bliver det bedst.
Ryley Gibson
Ryley Gibson
2025-08-08 17:11:16
Count answers : 3
0
Ristet rugbrød – Første gang jeg hørte om ristet rugbrød var, da jeg som barn var på besøg hos min faster og kusiner. De ristede ganske enkelt rugbrødsskiver i brødristeren. Skal du kun lave en enkelt eller to skiver, er brødristeren både den nemmeste, hurtigste og billigste løsning. Ristet rugbrød på panden Stegepanden er selvfølgelig også en mulighed, når der skal ristes rugbrød. Skal du f.eks. lave rugbrødscroutoner til suppen eller salaten, kan du bruge sandwichrugbrød eller ”almindeligt” rugbrød skåret i lidt tykke skiver og riste dem på en tør pande. Skær skorpen af, og gnid brødet med et overskåret fed hvidløg. Smørristet rugbrød Skal det være ekstra lækkert, skal der smør til. Masser af smør. Smør en skive brød med smør på begge sider, og steg det på begge sider på en pande, drys evt. med salt og peber.