:

Hvordan rister man brød på panden?

Nick Fay
Nick Fay
2025-09-11 00:47:49
Count answers : 16
0
Tænd panden på 190 °C. Kom halvdelen af smørret på panden, lad det smelte. Kom brødet ovenpå det smeltede smør. Når brødet har har opsuget smørret, så vend brødet og kom det sidste smør på panden. Lad den anden side af brødet opsuge smørret. Når begge sider af brødet har opsuget smørret, skal brødet ristes. Rist det i ca. 5 minutter på hver side ved 190 °C. Du kan stege brødet ved 170-220°C. Fordelen ved en højere temperatur er at det går hurtigere. Fordelen ved en lavere temperatur er at stegeskorpen bliver meget tykkere uden at brødet bliver for mørkt. Der er simpelthen mere tid til at fjerne vand fra brødet ved den lave temperatur. I denne opskrift er der angivet 190 °C, fordi det er et godt kompromis imellem stegeskorpe og tid. Hvis du har god tid, så er det også godt at stege ved 180 °C.
Taryn O'Connell
Taryn O'Connell
2025-08-31 12:09:08
Count answers : 18
0
Skær to skiver brød, og rist dem i ganske lidt smør eller olie på en varm pande, til de er gyldne på begge sider. Kom lidt ekstra smør eller olie på panden. Læg dem på tallerkener.

Read also

Er det sundere at spise ristet brød?

Det kræver en forklaring. Når man rister brød, så udvikles stoffet akrylamid. Akrylamid opstår særli Read More

Hvordan holder man ristet brød sprødt?

Du skal ikke røre mere ved brødet end højest nødvendigt, fordi disse berøringer kan være med til at Read More

Angela Heathcote
Angela Heathcote
2025-08-29 11:15:43
Count answers : 15
0
Det eneste du skal gøre er at røre en hjemmelavet hvidløgssmør, skære et flûte i skiver, komme smørret på og riste det på panden. Tag 28 cm panden og tænd den på 180 ºC. Steg brødet i 5-6 minutter på hver side. Tag brødet af panden og server. Sørg for at tørre panden af med et stykke køkkenrulle eller lignende imellem første og anden portion, ellers risikerer du at eventuelle rester af smør, hvidløg og persille fra første portion brænder på og sætter sig på hvidløgsbrødet.
Sharon Medhurst
Sharon Medhurst
2025-08-17 10:24:55
Count answers : 19
0
For at riste brød på panden skal man først skære brødet i to skiver og smøre tyndt på den ene side på begge stykker. Derefter skal man lægge brødskiverne med smørsiden yderst på en forvarmet pande og riste den langsomt af ved medium til medium-høj varme. Når der er nogen minutter, skal man tjekke om der er dannet en god stegeskorp og vende den når den ser ud til at have fået nok på den side. Når begge sider er gyldent og sprøde, og osten er smeltet, skal man lægge toasten på et styk køkkenrulle, så fedtet kan dryppes af inden servering.

Read also

Hvordan gør man bedst brød op?

Alt brød der indeholder gær skal være helt færdigbagt, før du kan fryse det ned. Det bedste resulta Read More

Er ristet brød godt for maven?

Rå grøntsager, fuldkorn, rigeligt frugt, alkohol, frugtjuice, sodavand, kaffe, kunstige sødemidler o Read More

Eusebio Klocko
Eusebio Klocko
2025-08-08 20:33:51
Count answers : 23
0
Var smøret på e pande til det er gyldent. Læg brødskiverne på panden og steg den sprøde og lysebrune på begge sider. Server dem med det samme.
Rey Collier
Rey Collier
2025-08-08 20:07:56
Count answers : 11
0
Varm en pande godt op med et par skefulde smør, lad det bruse af og skru ned til middelsvag varme. Smid brøddet på panden og lad det stege 4-5 min på hver side. Det er vigtigt, at temperaturen er lav, så det ikke branker. Du kan brug det brød du vil og for den sags skyld også boller, men de skal være hvide og skåret noget lunde tyndt, så bliver det bedst.

Read also

Er det godt at riste rugbrød?

Ristet rugbrød er en klassiker, når det kommer til nemme og lækre snacks eller måltider. Hemmelighe Read More

Hvordan laver jeg croutoner?

Læg brød i kurven til. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Skær brød i tern. Pres hvidløg og vend Read More

Ryley Gibson
Ryley Gibson
2025-08-08 17:11:16
Count answers : 17
0
Ristet rugbrød – Første gang jeg hørte om ristet rugbrød var, da jeg som barn var på besøg hos min faster og kusiner. De ristede ganske enkelt rugbrødsskiver i brødristeren. Skal du kun lave en enkelt eller to skiver, er brødristeren både den nemmeste, hurtigste og billigste løsning. Ristet rugbrød på panden Stegepanden er selvfølgelig også en mulighed, når der skal ristes rugbrød. Skal du f.eks. lave rugbrødscroutoner til suppen eller salaten, kan du bruge sandwichrugbrød eller ”almindeligt” rugbrød skåret i lidt tykke skiver og riste dem på en tør pande. Skær skorpen af, og gnid brødet med et overskåret fed hvidløg. Smørristet rugbrød Skal det være ekstra lækkert, skal der smør til. Masser af smør. Smør en skive brød med smør på begge sider, og steg det på begge sider på en pande, drys evt. med salt og peber.