:

Hvor mange æg til røræg pr. person?

Toby Abshire
Toby Abshire
2025-08-08 05:16:25
Count answers : 3
0
Antal2 æg Ingredienser2 æg Tid i alt5 min. Antal1 pers. Æggene skal helst tilberedes lige inden servering, så smager de allerbedst.
Kathryne Rutherford
Kathryne Rutherford
2025-08-08 03:33:24
Count answers : 3
0
Scrambled eggs 4 æg. Røræg skal nemlig være bløde og på ingen måde tørre. Vi elsker at lave æg på den her måde. Det er nemlig vigtigt, at de ikke bliver tilberedt ved for høj eller for lav varme. Vi vil som sagt servere noget lækkert rugbrød til og gerne nogle friske krydderurter som purløg, persille eller karse. Skal det være ekstra luksuriøst, så laver vi også gerne en omgang bacon eller stegte brunchpølser til. Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner.
Brenden Ryan
Brenden Ryan
2025-08-08 03:31:04
Count answers : 6
0
En god tommelfingerregel er at beregne 2-3 æg pr. person. Til en let servering: 2 æg pr. person Til en mere fyldig portion: 3 æg pr. person Til en stor brunchbuffet med mange andre retter: 1-2 æg pr. person Hvis røræg er hovedretten, kan man overveje 3-4 æg pr. person. Serveres der bacon, pølser, brød og andre retter, kan man nøjes med færre æg. Børn spiser ofte lidt mindre, så 1-2 æg kan være nok til dem. 2 personer: 4-6 æg 4 personer: 8-12 æg 8 personer: 16-24 æg Ved større selskaber kan det være en god idé at lave en lidt større portion, da røræg ofte er populært og hurtigt forsvinder fra bordet.
Bernadine Grimes
Bernadine Grimes
2025-08-08 01:46:31
Count answers : 2
0
Ingredienser til 4 personer 8 æg. Husk at du nemt kan omregne opskriften til det antal personer, du skal lave røræg til, ved at klikke på pilen over ingredienslisten. Man skal kun røres i æggene ganske få gange for at få den helt rigtige konsistens, men ellers passer de sig selv i ovnen.