Hvor mange franskbrød til 20 personer?

Houston Zemlak
2025-08-08 02:25:27
Count answers
: 2
Franskbrød til morgenmad eller buffet beregnes til 2 skiver per person. For frokost eller buffet er det 1-2 skiver per person, svarende til 30-60 g. For 20 personer ville det således være 20 * 2 = 40 skiver til morgenmad eller 20 * 1-2 = 20-40 skiver til frokost.

Marilyne Schoen
2025-08-08 00:00:58
Count answers
: 4
Som tommelfingerregel kan du regne med, at gæsterne spiser 6-800 gr. mad pr. person, alt i iberegnet, også brød.
Når du tilrettelægger menuen, kan du derfor lægge mængderne sammen og gange op med antal deltagere.
Når du tilrettelægger menuen, kan du derfor lægge mængderne sammen og gange op med antal deltagere, så rammer du næppe helt ved siden af.
For 20 personer ville det derfor være nok at have 20 x 800 gr = 16000 gr eller 20 x 600 gr = 12000 gr mad, inklusiv brød.

Nya Spencer
2025-08-07 23:54:32
Count answers
: 5
Det hakkede grisekød røres med alskens gode sager - som revne gulerødder og tranebær.
Bacon vikles om.
Det giver nogle saftige små farsbrød, der er perfekte til buffet eller sammenskudsgilde.
Små farsbrød i ovn med bacon
Det hakkede grisekød røres med alskens gode sager - som revne gulerødder og tranebær.
Bacon vikles om.
Det giver nogle saftige små farsbrød, der er perfekte til buffet eller sammenskudsgilde.
Tærte med porre og røget mørbrad
Superlækker og sund udgave af den populære porretærte med bacon.
I denne opskrift har vi brugt røget mørbrad, æg og ost som fyld sammen med de dampede porrer.
Desuden er der fuldkornsmel i tærtedejen.
Det gør tærten sundere og mere mættende.
Sautéspid med tomatshots
Delikate rosmarinkrydrede sautéspid som serveres sammen med varm tomatsuppe i shot-glas toppet med en klat mascarpone i hvert glas.
Velegnet som middagsret eller på en buffet.
Få gode råd til hvordan du mængdeberegner din buffet, hvordan du anretter og hvordan du undgår madspild.
Skal du holde fest for mange mennesker, er det helt oplagt at lave en buffet.
På den måde kan du sikre, at der er noget for enhver smag - også til eventuelle vegetarer.
Du kan lave nogle af retterne i god tid, så du ikke står med en alt for stor opgave i sidste øjeblik.
Og du åbner muligheden for at gæsterne helt naturligt får talt med hinanden på kryds og tværs, mens de fylder tallerkenerne.
5 gode råd til at lave en buffet
Christian Vejlund, seniorkonsulent i Landbrug & Fødevarer, har samlet fem grundlæggende gode råd til at lave en vellykket buffet.
Læs mere om Sautéspid med tomatshots
Sautéspid med tomatshots
Delikate rosmarinkrydrede sautéspid som serveres sammen med varm tomatsuppe i shot-glas toppet med en klat mascarpone i hvert glas.
Velegnet som middagsret eller på en buffet.
Læs mere om Små farsbrød i ovn med bacon
Små farsbrød i ovn med bacon
Det hakkede grisekød røres med alskens gode sager - som revne gulerødder og tranebær.
Bacon vikles om.
Det giver nogle saftige små farsbrød, der er perfekte til buffet eller sammenskudsgilde.
Læs mere om Tærte med porre og røget mørbrad
Tærte med porre og røget mørbrad
Superlækker og sund udgave af den populære porretærte med bacon.
I denne opskrift har vi brugt røget mørbrad, æg og ost som fyld sammen med de dampede porrer.
Desuden er der fuldkornsmel i tærtedejen.
Det gør tærten sundere og mere mættende.
none