Hvordan laver man parisertoast?

Akeem Veum
2025-06-16 10:14:56
Count answers: 1
Smør begge stykker brød med dijonsennep.
Kom skinke, tomat, timian og ost på den ene skive brød.
Læg den anden skive på og smør lidt smør på ydersiden.
Tilbered til osten smelter og brødet er sprødt.
Enten i et panini-maskine, bag i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter, eller på begge sider på en grillpande med lidt smør.

Francisco Hill
2025-06-16 08:47:25
Count answers: 3
Parisertoasten er den, vi kender fra supermarkedets frysedisk. Den er stort set som croque monsieur, bare uden ost på toppen. Til gengæld har vi danskere for vane at komme alt muligt mellem skinke- og osteskiven – tomater, syltede agurker, jalapenos osv. Det smager også godt, og det giver variation. Alle tre toast består af to skiver toastbrød klappet sammen om sennep, skinke og ost, som derefter er stegt på panden eller har været en tur i toasteren. Forskellene er minimale, men de er der. Parisertoasten! Et så velkendt og populært måltid herhjemme, at du kan købe det i en pølsevogn eller grill og endda købe dem på frost i supermarkedet. Egentlig er parisertoasten bare en ”fattigere” udgave af både Croque Monsieur og Croque Madame.