Kan man bruge maizena til syltetøj?

Karolann Rutherford
2025-07-27 23:45:01
Count answers
: 4
Kan man bruge maizena til syltetøj?
Det er ikke muligt at bruge maizena til syltetøj, hvis man ønsker en korrekt konsistens, da der ikke er nogen informationer eller betegnelser om brug af maizena i denne sammenhæng. I stedet skal man være opmærksom på, hvilken type frugt eller bær man bruger, da disse kan have forskelligt pektinindhold, hvilket kan påvirke konsistensen af syltetøjet. Derudover kan man også bruge forskellige typer af Melatin, som fx Rød Melatin, Grøn Melatin eller Blå Melatin, afhængigt af mængden af sukker i marmeladen. For at ramme den helt rette konsistens kan man lave en lille prøve, der kan hjælpe med at finde ud af, hvordan den færdige konsistens bliver, mens den varme masse endnu er i gryden. Herefter kan man justere massen i gryden efter behov for at opnå den rette konsistens.

Alexandre Beahan
2025-07-27 23:25:18
Count answers
: 5
Du skal bruge Ca. 1 spsk Maizena. Rør Maizena op i så lidt vand som muligt, for at det kan opløses. Hæld Maizena i syltetøjet, og kog syltetøjet igennem. Jeg bruger nærmest altid majsstivelse og lever med, at syltetøjet bliver lige en my mere mat i farven, end hvis man bruger eksempelvis Melatin. Der skal bare justeres lidt i mængden af sukker og evt. i mængden af Maizena.

Nico Tremblay
2025-07-27 20:27:59
Count answers
: 3
For at jævne marmeladen kan man enten bruge et geleringspulver, som f.eks. TØRSLEFFMELATIN RØD. Men kan osse sagtens bruge Maizena eller kartoffelmel udrørt i lidt vand. Ved brug af Maizena skal lige koges igennem 2 – 3 minutter, for at den jævner.

Stacy Corwin
2025-07-27 19:37:16
Count answers
: 4
Det skal du bruge: 500 g jordbær 200 g sukker ½ spsk Maizena 2 spsk koldt vand. Rør Maizena op i koldt vand, og tilsæt marmeladen, mens du rører rundt.
Read also
- Hvad er forskellen med syltetøj og marmelade?
- Hvordan laver man syltetøj?
- Kan man lave syltetøj af frosne bær?
- Hvor lang tid kan hjemmelavet syltetøj holde sig?
- Hvor meget melatin til syltetøj?
- Hvorfor skal man skumme syltetøj?
- Kan man jævne syltetøj med maizena?
- Hvad kan jeg bruge i stedet for melatin?
- Er det nødvendigt at koge frosne bær?
- Hvordan skyller man glas i Atamon?
- Hvordan laver jeg syltetøj?