Hvilke oste er gode på pizza?

Estella Hegmann
2025-06-13 16:18:04
Count answers: 8
Pizzadej1 dåse Mutti Pizza SauceFrisk mozarellaVesterhavsostParmesanBlåskimmelost (Bleu d’auvergne)
Fordel de fire oste jævnt, cirka lige meget af hver - og du skal ikke være nærig med osten!
Hvis du har en pizzaovn, skal den nu deri - ellers skal i en forvarmet ovn skruet op på max. gerne med en pizzasten.
PRØV OGSÅ: Pizza Quattro Formaggi
Velbekomme, så er der ostepizza!
Hvilken pizza er din favorit?!
Stik os en kommentar
Igen for at minimere forberedelsestiden, så blev der her benyttet en færdig pizza sauce, og der må jeg siger, at Mutti er et rigtig godt bud.
Pizza Quattro Formaggi
Verdens nemmeste ostepizza med 4 oste.
4.82 fra 11 stemmer
Ret: Aftensmad, FrokostKøkken: Italian
Author: Gastromand.dk
Pizzadej1 dåse Mutti Pizza SauceFrisk mozarellaVesterhavsostParmesanBlåskimmelost (Bleu d’auvergne)
Lav en dejlig rund pizzadejSmør et jævnt lag pizzasauce påFordel de fire oste jævnt, cirka lige meget af hver - og du skal ikke være nærig med osten!
Hvis du har en pizzaovn, skal den nu deri - ellers skal i en forvarmet ovn skruet op på max. gerne med en pizzasten.
Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
PRØV OGSÅ: Pizza Quattro Formaggi
Velbekomme, så er der ostepizza!
Hvilken pizza er din favorit?!
Stik os en kommentar
Er du vild med ost, er dette en sikker vinder!
Pizzaen med 4 forskellige oste.

Hazle Gaylord
2025-06-13 14:03:31
Count answers: 4
Måske kan jeg indimellem betegnes som en ostenørd, men det er ingenting i forhold til, at en forskergruppe ved University of Auckland i New Zealand har samlet en gruppe gode hjerner for at finde ud af, hvilken ost giver den perfekte pizza. Forskerne undersøgte blandt andet cheddar, emental, gruyére og mozzarella. Og de kom frem til, at en kombination af mozzarella og en af de andre oste giver det bedste resultat. Mozzarella derimod giver den boblende overflade, men kan også brænde lidt af. Cheddar giver for eksempel ikke den boblende overflade, da osten er meget lidt elastisk. Gruyère bliver mindre gyldenbrun og emmental næsten ikke, hvilket hænger sammen med mængden af frigivet olie i osten. Hvis du ikke plejer at bruge frisk mozzarella på din pizza, så vil jeg opfordre dig til at gøre et forsøg. Lav en pizza med forskellige slags ost i hver sin ‘zone’ – og læg mærke til forskellen.
Read also
- Hvornår skal ost på pizza?
- Hvor mange kcal er der i en mini pizza?
- Hvor mange kalorier er der i en pizza med ost?
- Hvor længe skal en pizza have i ovnen?
- Hvilken rækkefølge fyld på pizza?
- Hvilken pizza er der færrest kalorier i?
- Hvor mange kalorier skal en kvinde have om dagen for at tabe sig?
- Hvilken temperatur skal pizza bages ved?
- Kan man bruge hvedemel i stedet for pizzamel?