:

Hvordan skyller man glas i Atamon?

Gilda Metz
Gilda Metz
2025-08-13 03:44:12
Count answers : 20
0
Start med at gøre flaskerne/glasene godt rene. Jeg bruger opvaskemiddel, en flaskerenser og godt med varmt vand. Det er vigtigt, at det er helt rent. Skold så falskerne/glas ved at hælde kogende vand fra en elkedel. Pas på fingrene! Kom så 1 deciliter varmt vand i alle flaskerne eller glas. VIGTIGT – det må ikke være kogende (!), da virkning af Atamon forsvinder ved 100 grader. Tilsæt 2 tsk. Atamon i hver flaske/glas, hvor du har 1 deciliter varmt vand. Sæt låg på flasken eller glas og ryst/fordel væsken godt. Hæld det derefter ud og sæt låg på igen, så der ikke kommer støv eller lignende ned i de rengjorte flasker eller glas.
Janessa Hoppe
Janessa Hoppe
2025-08-06 11:50:00
Count answers : 22
0
Der er ingen oplysninger i teksten om, hvordan man skyller glas i Atamon.

Read also

Hvad er forskellen med syltetøj og marmelade?

Syltetøj er frugt, der er kogt sammen med en sukkerlage. Syltetøj er tyndere end marmelade og indeho Read More

Hvordan laver man syltetøj?

Jordbær, hindbær, sukker og kornene fra 1 vaniljestang og den tomme vaniljestang sættes til at småko Read More

Mariah Grimes
Mariah Grimes
2025-07-24 21:59:01
Count answers : 25
0
Skyl derefter glassene i en Atamon-opløsning af 2 tsk. Atamon pr. 1 dl varmt vand. Skoldede og skyllede glas Lige inden du går i gang med syltningen, eller mens marmeladen står over blusset, steriliseres glassene på følgende måde: Skold glas og låg i kogende vand, eller varm dem i ovnen ved 120 C i 20 minutter. Tør derefter ikke dine glas og flasker af med et viskestykke, men stil dem derimod med bunden opad på et rent viskestykke, så de kan dryppe af. Inden du går i gang med at sylte, vaskes glas, låg, flasker m.m. grundigt i varmt vand tilsat opvaskemiddel eller i opvaskemaskine.
Saul Powlowski
Saul Powlowski
2025-07-24 21:01:47
Count answers : 22
0
Når vi sylter og henkoger, er det vigtigt at vores glas er rene og klar. Det gør vi ved at skylle dem i atamon. Jeg kommer 1 tsk. atamon i hvert glas. Der bliver hældt en sjat vand i hvert glas og de lukkes med det samme. Lad dem stå i to minutter, inden du ryster dem godt. Jeg ryster altid over håndvasken, for der kan være et par stykker der sprutter lidt, fordi det varme vand skaber overtryk i glasset. Når jeg har rystet mine glas, stiller jeg dem altid til side, stadig lukkede, indtil jeg skal bruge dem. Der er ingen grund til at hælde vandet ud nu og lade dem stå åbne og blive forurenede igen.

Read also

Kan man lave syltetøj af frosne bær?

Her får du en super hurtig og nem opskrift på hjemmelavet skovbærsyltetøj. En lækker marmelade lavet Read More

Hvor lang tid kan hjemmelavet syltetøj holde sig?

Dit uåbnede marmeladeglas kan holde sig længe – som i meget længe. Er marmeladen uåbnet og producere Read More

Junius Adams
Junius Adams
2025-07-24 20:53:00
Count answers : 12
0
1 spsk. Atamon hældes i et glas og rystes. Hældes over på næste glas og gentages. Samme sjat kan bruges i 4-5 glas, men bør ikke drikkes. Låg og kan af glasset kan evt. tørres med et stykke køkkenrulle vædet med Atamon.