:

Hvordan skyller man glas i Atamon?

Mariah Grimes
Mariah Grimes
2025-07-24 21:59:01
Count answers : 7
0
Skyl derefter glassene i en Atamon-opløsning af 2 tsk. Atamon pr. 1 dl varmt vand. Skoldede og skyllede glas Lige inden du går i gang med syltningen, eller mens marmeladen står over blusset, steriliseres glassene på følgende måde: Skold glas og låg i kogende vand, eller varm dem i ovnen ved 120 C i 20 minutter. Tør derefter ikke dine glas og flasker af med et viskestykke, men stil dem derimod med bunden opad på et rent viskestykke, så de kan dryppe af. Inden du går i gang med at sylte, vaskes glas, låg, flasker m.m. grundigt i varmt vand tilsat opvaskemiddel eller i opvaskemaskine.
Saul Powlowski
Saul Powlowski
2025-07-24 21:01:47
Count answers : 3
0
Når vi sylter og henkoger, er det vigtigt at vores glas er rene og klar. Det gør vi ved at skylle dem i atamon. Jeg kommer 1 tsk. atamon i hvert glas. Der bliver hældt en sjat vand i hvert glas og de lukkes med det samme. Lad dem stå i to minutter, inden du ryster dem godt. Jeg ryster altid over håndvasken, for der kan være et par stykker der sprutter lidt, fordi det varme vand skaber overtryk i glasset. Når jeg har rystet mine glas, stiller jeg dem altid til side, stadig lukkede, indtil jeg skal bruge dem. Der er ingen grund til at hælde vandet ud nu og lade dem stå åbne og blive forurenede igen.
Junius Adams
Junius Adams
2025-07-24 20:53:00
Count answers : 3
0
1 spsk. Atamon hældes i et glas og rystes. Hældes over på næste glas og gentages. Samme sjat kan bruges i 4-5 glas, men bør ikke drikkes. Låg og kan af glasset kan evt. tørres med et stykke køkkenrulle vædet med Atamon.