:

Hvordan tilbereder man en skinke?

Eden Turcotte
Eden Turcotte
2025-07-21 08:47:25
Count answers : 21
0
Nettet pilles af skinken. Sennep og farin smøres på. Skinken har godt af lige at hvile lidt, før du udskærer den. Du skal bare have brun farin og sennep nok på lager. Hvis du bare går efter en kernetemperatur på 65-70 grader, så kan du faktisk tilberede en skinkesteg uanset størrelse efter denne opskrift.
Kiley Ward
Kiley Ward
2025-07-21 08:31:07
Count answers : 15
0
Skinken skal koges i 1 time, inden den glaseres og sættes i ovnen. Glaseret skinke kan koges og glaseres på forhånd, og den kan også serveres kold i tynde skiver med sennep på groft rugbrød. Får du ikke spist op, kan du bruge rester af skinken skåret i tern og stegt på panden sammen med brasede kartofler. Skinken skal koges. Den glaseres og sættes i ovnen. Den kan serveres kold i tynde skiver med sennep på groft rugbrød. Rester af skinken kan bruges skåret i tern og stegt på panden sammen med brasede kartofler.

Read also

Er fuglekvidder og skinkesalat det samme?

Skinkesalat bliver ofte også kaldt for fuglekvidder, men det er ganske enkelt det samme. Det smager Read More

Hvad er der i skinkesalat?

Ingredienser 150 g skinke i tern 2/3 dl creme fraiche 3 spsk. mayo salt og peber 1 tsk. sød sennep 1 Read More

Jada Braun
Jada Braun
2025-07-21 08:25:48
Count answers : 13
0
Skinke koges som anvist på pakken. Lad derefter skinken hvile i vandet i ca. 30 minutter, hvor gryden altså er taget af blusset. Tag den kogte skinke op og fjern nettet. Forvarm ovnen til 200 °C varmluft. Rør brun farin og sennep godt sammen. Smør skinken grundigt med glaseringen. Stil fadet med skinken ind midt i ovnen, hvor den skal have ca. 12-15 minutter. Glasert skinke i ovn er færdig, når glaseringen er blevet gylden.
Lucius Breitenberg
Lucius Breitenberg
2025-07-21 07:06:15
Count answers : 23
0
Forvent en kogetid på ca. 35-40 minutter pr. kilo. Fjern eventuelt net på skinken og læg den i en stor gryde. Læg låg på og bring det i kog. Skru ned på mellemblus og lad det simre i 35-40 minutter pr. kilo. Læg låget på igen. Hæld koldt vand over, så skinken er så godt som dækket. Når vandet koger skummer du lige urenheder fra og tilsætter laurbærblade og peberkorn.

Read also

Kan man lave skinkesalat af hamburgerryg?

Hver gang vi får hamburgerryg, gemmer jeg en rest, som bruges til skinkesalat. Skinkesalat – fuglekv Read More

Hvor længe kan skinkesalat holde sig i køleskabet?

Opbevar skinkesalaten på køl til den skal serveres. Read More

Ilene Armstrong
Ilene Armstrong
2025-07-21 06:27:28
Count answers : 18
0
Kom skinken med sværen opad i et ovnfast fad. Sæt et stegetermometer i midten af skinken for at sikre, den ikke får for længe. Kom 2 dl. vand i bunden af det ovnfaste fad og sæt skinken på en rist i fadet og bag den i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 1 time og 30 minutter – eller til skinken, har en kernetemperatur på 65 grader. Tag skinken ud af ovnen, lad den køle lidt af. Rids skinkens fedtkanter godt igennem, så den lækre sennepsgratinering kan give bedst muligt smag til kødet. Læg skinken tilbage i det ovnfaste fad. Rør glaseringen sammen af dijonsennep, honning, farin, revet ingefær og fintrevet appelsinskal, 1-2 spsk appelsinsaft, salt og friskkværnet peber. Pensl et tykt lag på hele skinken og drys til sidst med rasp, til skinken er helt dækket. Sæt den glaserede skinke i ovnen igen og bag den i ca. 15 minutter ved 175 grader varmluft, til gratineringen er sprød og gylden.
Cedrick Gibson
Cedrick Gibson
2025-07-21 04:40:18
Count answers : 14
0
Fjern nettet om skinken, og læg skinken i en gryde med god plads. Hæld koldt vand ved så skinken netop er dækket. Tilsæt også 10-15 sorte peberkorn og et par laurbærblade. Kog vandet op og skum af med en hulske. Læg låg på gryden, og lad nu skinken småsimre i den angivne tid. For en skinke på 1.000 gram er det ca. 40 minutter. Lad derefter skinken trække i vandet i 20 minutter, hvor gryden er hevet væk fra kogepladen.

Read also

Hvorfor hedder det fuglekvidder?

Der er lidt forskellige grunde til, hvorfor det hedder fuglekvidder og ikke skinkesalat nogle steder Read More

Hvordan tilbereder man kogt skinke?

Find en stor gryde frem. Skinken skal kunne dækkes helt med vand under kogningen. Fjern nettet om sk Read More

Howard Mann
Howard Mann
2025-07-21 03:41:29
Count answers : 20
0
Fjern nettet omkring skinken. Koges derefter i vand i ca. 45 minutter til en kernetemperatur på 75°C. Tag gryden af varmen og lad skinken hvile i kogelagen i ca. 10 minutter. Skinken er velegnet til glasering efter kogning.