Hvordan pifter man en karrysalat op?

Ethelyn Tromp
2025-07-19 21:35:04
Count answers
: 4
Foretrækker du en karrysalat med lidt mere kant, kan du sagtens tilføje lidt ekstra drueagurk, løg eller karry. Personligt foretrækker kombinationen af den cremefraiche på 18 % og lidt mayonnaise til at runde smagen af med. Karrysalat er en af de ting, som jeg til tider kan have et lidt anstrengt forhold til. Servér supermarkedernes version for mig, og jeg tager en lille bitte smule til sildene, men er vi ude i den hjemmelavede version, så er det en helt anden sag. Jeg synes, at den har en mildere og bløde smag end den færdigkøbte. Min opskrift på karrysalat er med kogt æg, syltet drueagurk, løg og ikke mindst æble for dets sur-søde kvaliteter og sprødhed. Det er naturligvis et spørgsmål om smag og behag som så meget andet.

Charlotte Robel
2025-07-19 19:51:29
Count answers
: 1
For at pifte en karrysalat op, kan man følge følgende råd. En rigtig god karrysalat er noget af det nemmeste at lave, og det kan derfor ikke betale sig at købe den i supermarkedet, hvor der hverken er ægte mayonnaise eller æg i.
Langt de fleste har ingredienserne i hjemmet og det tager ikke langt tid at blande det sammen. Man skal have en god mayonnaise og lidt creme fraiche eller skyr blandet med en ægte og god karry, hvor man har valgt en mere speciel til denne karrysalat som både giver den noget styrke og smag.
Man skal også have noget sprødt og syrlig i karrysalaten udover de obligatoriske kogte æg. Bland mayonnaise og skyr sammen med den mængde karry man synes der passer til blandingen.
Bland derefter ingredienser som cornichoner eller drue agurker, kapers, skalotteløg, æble og æg i en skål, og vend dernæst karrycremen i de øvrige ingredienser lidt af gangen indtil man får den konsistens man ønsker.
Smag til med salt og peber. En karrysalat kan holde sig i køleskabet i omkring 3 – 5 dage, men det gør den kun bedre ved, at få lov at trække, så den får en god og rund karrysmag.

Lyla O'Hara
2025-07-19 19:35:59
Count answers
: 5
Man kan pifte en karrysalat op ved at tilføje lidt syrligt i form af syltede drueagurker, cornichoner eller kapers. En kombination af syltede drueagurker eller cornichoner og kapers kan også være en god idé. Karrysalaten kan holde sig i 3-5 dage på køl, så man kan sagtens lave en portion, selvom man kun er 1-2 personer i husstanden. Ved at lave karrysalat i forvejen kan man sagtens holde den i køleskabet og bruge den, når lysten til en sildemad melder sig. Man kan også lave karrysalaten uden æbler og i stedet bruge en smule mindre creme fraiche eller suppler med lidt ekstra hakkede cornichoner eller æg.
Read also
- Hvor mange gram karrysalat pr. person?
- Hvilke krydderier er i karry?
- Hvor meget salat skal man beregne pr. person?
- Hvor mange liter sovs til 10 personer?
- Hvor mange dage kan hjemmelavet tunsalat holde sig?
- Kan man fryse tun salat?
- Kan man lave kold kartoffelsalat dagen før?
- Hvilke krydderier er der i karry?
- Hvor meget sovs til 8 personer?
- Hvor længe kan hjemmelavet tunsalat holde sig i køleskabet?
- Hvor tidligt kan man lave salat?
- Hvilken karrysild er bedst?
- Hvor meget salat til 30 personer?
- Hvor meget skal man beregne pr. person?
- Hvor lang tid kan hjemmelavet karrysild holde sig?
- Hvor mange dage kan tunsalat holde sig?
- Hvad er skidne æg?