Hvad kan man putte i sin pasta?

Anais Aufderhar
2025-07-20 18:25:01
Count answers
: 4
Pasta er fantastisk med både kylling, kød, fisk og skaldyr, men pastaretter uden kød er nogle af mine favoritter. Grøntsager, som fx græskar, broccoli, tomat, peberfrugt, løg med flere, er nemlig geniale i sammenspil med pasta. Og så er det jo bare vidunderligt at spise sine grøntsager på den måde. Og så elsker jeg at bruge burrata, Gorgonzola, Parmesan, Pecorino og andre fastmodnet oste sammen med min pasta! Pasta er essentiel til alt fra lasagne, fordi en lasagne kræver pastaplader der lægges i lag med kødsauce og ost. Generelt er pasta bare fantastisk med ost, og derfor kan jeg anbefale min opskrift på pasta Alfredo eller cacio e pepe. Du kan med fordel opgradere lidt og tilføje kylling til den cremede pastaret. Andre gange laver jeg mere nordisk-inspirererede pastaretter, fx pasta med græskar og svampe eller røget laks. Og så er pastaretter med fløde og bacon altid godt!

Shyanne Spinka
2025-07-20 14:57:43
Count answers
: 4
Hvide bønner, som eksempelvis cannellini, er meget cremede i deres konsistens. De er derfor perfekte til at lave puré af. Blend dem med eksempelvis lidt mælk, olivenolie, hvidløg og hvidvinseddike. Avokado som creme Lav din avokado til en cremet pesto til din pasta. Blend avokado med olivenolie, hvidløg, salt, peber, pinjekerner og lidt citronsaft. Nødder er fyldt med naturligt fedt, og kan give din pastaret et blødt og cremet udtryk. Opblød eksempelvis cashewnødder natten over i vand, derefter kan du blende dem cremede med lidt hvidløg, grøntsagsfond og hvidvinseddike. Sesam-pastaen tahini er ikke kun god i hummus. Tilføj tahini til din pasatret ved at blende det med mandelmælk, paprika, soya, citronsaft og lidt sirup.