Hvordan laver man kyllingelår på panden?

Jake Fadel
2025-07-20 04:48:07
Count answers
: 5
Hvis kyllingen skal være både mør og sprød, vælger vi straks at stege den på panden. Her anbefaler vi at marinere kyllingen i olivenolie med et par krydderier for at gøre den endnu mere smagfuld og velduftende. Marinaden: Du kan tilsætte krydderier efter eget valg og krydderurter, hvis du ønsker det. Når kyllingen er tilberedt, skal du blot servere dine kyllingelår med en portion pasta/ris og en portion grøntsager eller blandet salat, og så er du færdig. Du kan servere dem med ris, kartoffelmos eller dampede grøntsager. Du kan opbevare dem i op til 3 dage i en lufttæt beholder i køleskabet, hvis du ikke spiser dem med det samme.
Read also
- Hvilke retter kender I, hvor kyllingelår indgår?
- Hvordan får man sprødt skind på kyllingelår?
- Hvor meget kød på kyllingelår?
- Hvor længe skal kyllingelår stege på panden?
- Hvor meget kød beregnes pr. person?
- Kan man købe kyllingelår uden ben?
- Kan man stege kyllingelår på panden?
- Hvor lang tid skal kyllingelår koges?
- Hvor længe skal kyllingelår koges?
- Hvad vejer et kyllingelår uden ben?
- Kan man genopvarme kyllingelår?
- Hvor lang tid skal kyllingelår stege på panden?