:

Hvordan laver man kyllingelår på panden?

Raymond Cassin
Raymond Cassin
2025-08-31 08:31:48
Count answers : 16
0
Når det steges på den her måde, bliver kødet så mørt, at det er lige til at trække af benene. Ingredienser til 2 personer 700 g kyllingelår 2 spsk olie salt peber evt. krydderier eller marinade. Brun kyllingelårene af som beskrevet i opskriften, og tag dem herefter af panden. Steg herefter valgfrie grøntsager på panden i ca. 5 minutter. Hæld fløde på, krydr med salt og peber, og læg kyllingelårene tilbage i panden. Lad retten simre, til kyllingen er mør.
Savion Adams
Savion Adams
2025-08-29 21:09:00
Count answers : 18
0
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kyllingen ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved svag varme i ca. 6-8 min. - vend af og til. Du kan også vælge at stege dem på panden.

Read also

Hvilke retter kender I, hvor kyllingelår indgår?

Du kan også bruge kyllingelår, hvis du foretrækker det. Chicken chasseur, poulet chasseur eller kor Read More

Hvordan får man sprødt skind på kyllingelår?

Man kan langtidsstege kyllingeunderlårene ved at stege dem ved 120 grader i 2,5 timer, hvor de sidst Read More

Clair Leannon
Clair Leannon
2025-08-23 09:21:18
Count answers : 16
0
Dup kyllingen tør med køkkenrulle, og kom den på en kold sliplet-pande UDEN fedtstof. Sæt varmen på 6 ud af 10 på kogepladen og sæt et stort låg lidt skråt på. Dan skal kunne "ånde", så fugten slipper ud, og kyllingen steger forsigtigt, til skindet er helt sprødt. Det tager ca. 15 - 20 min. Vend den om, og giv den det allersidste på undersiden. Du behøver ikke krydre den nu, for det gjorde du jo tidligere. Skær kyllingen ud sådan her: lårene i 2 stykker hver og brysterne i 3 stykker hver. Stænk med lidt citron ved anretningen.
Ofelia Wyman
Ofelia Wyman
2025-08-17 01:08:55
Count answers : 14
0
Start med at varme panden op ved jævn varme, og kom en god klat smør på. Brun så kyllingelårene grundigt på begge sider, giv dem et par spiseskefulde citronsaft og balsamico. Krydr dem med salt og friskkværnet peber. Kom så løg, peberfrugter og hvidløg ved. Rør lidt rundt, så det bliver svitset lidt. Tilsæt så hønsefond, laurbærblade, paprika og piskefløde. Lad det koge op, og skru så ned for varmen. Læg låg på gryden, og lad retten stå og simre i 50 minutter. Kig gerne til den undervejs. Rør et par teskefulde majsstivelse ud i lidt koldt vand, og jævn sovsen en smule, så du får den rigtige konsistens.

Read also

Hvor meget kød på kyllingelår?

8 kyllingelår. Forbered kyllingelårene : Skyl kyllingelårene og dup dem tørre med køkkenrulle. Det Read More

Hvor længe skal kyllingelår stege på panden?

Stegtid: 15 min. Tag dem herefter af panden. Lad retten simre, til kyllingen er mør. Når det stege Read More

Mauricio Toy
Mauricio Toy
2025-08-04 03:27:42
Count answers : 19
0
Tør kyllingelårene godt. Varm smør og olie på en pande. Olien gør, at fedtstoffet kan opnå en højere temperatur uden at branke, det giver en bedre sprødhed. Brun kyllingelårene på alle sider ved god varme. Krydr dem med salt og peber. Dæmp varmen og steg kyllingelårene færdige ved jævn varme og under hyppig vending. Server omgående. Skindet bliver hurtigt blødt, især hvor der er brugt en frossen råvare.
Gay Nicolas
Gay Nicolas
2025-07-29 06:06:26
Count answers : 9
0
Tag kødet ud af pakken, krydr med havsalt og sort peber, og steg dem på en pande i ca. 10 minutter på hver side ved moderat varme i olivenolie. Tjek at kyllingen er gennemstegt.

Read also

Hvor meget kød beregnes pr. person?

Generelt anbefales det at beregne mellem 150-200 gram kød pr. person til et hovedmåltid. For eksempe Read More

Kan man købe kyllingelår uden ben?

Økologiske kyllingelår uden ben Disse smagfulde og saftige kylling overlår er helt uden ben, hvilket Read More

Jake Fadel
Jake Fadel
2025-07-20 04:48:07
Count answers : 24
0
Hvis kyllingen skal være både mør og sprød, vælger vi straks at stege den på panden. Her anbefaler vi at marinere kyllingen i olivenolie med et par krydderier for at gøre den endnu mere smagfuld og velduftende. Marinaden: Du kan tilsætte krydderier efter eget valg og krydderurter, hvis du ønsker det. Når kyllingen er tilberedt, skal du blot servere dine kyllingelår med en portion pasta/ris og en portion grøntsager eller blandet salat, og så er du færdig. Du kan servere dem med ris, kartoffelmos eller dampede grøntsager. Du kan opbevare dem i op til 3 dage i en lufttæt beholder i køleskabet, hvis du ikke spiser dem med det samme.