:

Hvad kan jeg putte i en tærte?

Jaleel Gerhold
Jaleel Gerhold
2025-07-09 05:24:03
Count answers : 8
0
Ingredienser til 1 stk Æggefyld er 6 æg, 250 g hytteost eller creme fraiche, mælk eller fløde, 2 tsk salt og peber. Derudover skal du bruge ca. 250 g grøntsager, f.eks. broccoli, porre, spinat, peberfrugt, rødløg osv., og ca. 75 g kød, f.eks. bacon, skinke, kylling, laks eller oksekød. Du kan naturligvis også undlade kødet og lave en vegetartærte. Fordel fyldet på tærtebunden, og bag tærten ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, til fyldet har sat sig. I tærten på billedet har jeg brugt en blanding af peberfrugt, rødløg, spinat og stegt bacon som fyld.
Micah Gerlach
Micah Gerlach
2025-07-09 03:50:52
Count answers : 3
0
Madtærte er en sammensat ret af dej og fyld, gerne med topping i form af en god ost eller et sprødt låg af dej. Tag, hvad du har i køleskabet, og sammensæt dine helt egne tærter. Du kan også lade være med at lægge låg på tærten og i stedet hælde en æggeblanding hen over grøntsagerne og lade den bage, til det bliver sprødt og lækkert ovenpå. Tærte er en skøn og nem hverdagsklassiker, hvor du kan variere fyldet i det uendelige, det kan være svampe, pærer og ost, grøntsager som radiser, bønner og gulerødder, kartoffel, porre, spinat, ricotta og blåskimmelost, asparges og bacon, hytteost, spinat og gedeost, asparges og ricotta, chorizo og pesto eller tomater, asparges og purløg.