Hvor lang tid skal en rå hamburgerryg koges?

Cleora Murphy
2025-07-09 04:20:14
Count answers
: 1
Hamburgerryggen skal være dækket af vand og koge ved svag varme under låg i ca 45 minutter, eller indtil gennemsnitstemperaturen siger 60 °C. Kogetiden starter, når vandet koger. Herefter tages gryden af varmen og kødet hviler i kogevandet i ca 20 minutter, indtil gennemsnitstemperaturen siger 75 °C. Når hamburgerryggen er kogt, lader jeg den hvile i kogevandet i ca 20 minutter. Det giver lækkert og saftigt kød, der hverken er overtilberedt eller tørt. Koge- og hviletid 1 time 10 minutter. Samlet tid 1 time 20 minutter.

Clotilde Bauch
2025-07-09 01:14:33
Count answers
: 3
Kogetid, hamburgerryg, I opskriften koges hamburgerryggen i ca. 45 minutter.
Er din hamburgerryg større end 1 kg, skal den have lidt længere tid.
Du kan bruge stegetermometer, hvis du vil være helt sikker på, at den bliver kogt nok.
Kernetemperaturen skal være 60°, når den har kogt, og derefter nå op på 70-75°, imens den står i kogevandet.