:

Hvad putter man op i en and?

Tyree Schumm
Tyree Schumm
2025-07-08 12:34:07
Count answers : 2
0
Fyld anden med æbler og svesker og sy den sammen med bomuldssnor. Gnid anden udvendigt og indvendigt med salt og peber. Bind evt. vinger og lår ind til andens krop. Læg anden med brystet opad på ovnens rist. Kom halvdelen af vandet, vingespidser, hals og indmad i ovnens bradepande. Læg risten ovenpå og steg anden midt i ovnen. Tilsæt resten af vandet lidt efter lidt.
Gilda Metz
Gilda Metz
2025-07-08 12:14:39
Count answers : 5
0
Fyld anden med æbler, svesker og rødløg. Pres ikke fyldet for meget og gem hellere lidt til bradepanden. Læg indmad fra anden, samt gulerødder, bladselleri, rødløg, resten af æble/sveskeblandingen, laurbærblade og timian i bradepanden. Fyld bradepanden halvt op med vand og lad den stege videre i 2 timer stadig ved 125 grader. Hæld væde fra bradepanden over anden hver halve time.
Saul Powlowski
Saul Powlowski
2025-07-08 12:03:33
Count answers : 3
0
Man skal fyldet æble/sveske fyldet ind i anden. Fyldet består af æbler skåret i tern, svesker og løg i tern, som drysses med lidt tørret timian, salt og peber. Man varmer det hele op og blender det sammen, før man putting det i anden. Det er vigtigt at lukke anden i enden med et par kødnåle, så fyldet ikke falder ud under tilberedningen.
Antonio Schowalter
Antonio Schowalter
2025-07-08 10:29:18
Count answers : 3
0
Man putter timian og appelsinbåde i en and. Kom dem i en skål og vend sammen med timian, samt en smule friskkværnet sort peber. Fyld anden med timian og appelsinbåde og luk åbningen med en kødnål. Læg indmad fra anden, timiankviste, gulerødder, bladselleri, løg og en flækket vaniljestang i bunden af bradepanden. Tag posen med indmad ud og gem kråsen til at komme i bradepanden til saucefonden.