Hvor mange æg skal man bruge til scrambled eggs?

Hilda Gislason
2025-07-01 04:18:50
Count answers
: 1
Opskriften er til to personer, hvor jeg har beregnet to æg til hver.
Men du kan selvfølgelig sagtens lave mere, det afhænger jo også af hvad du skal bruge æggene til.
Røræg er nem at lave til mange personer, hvor du efter tilberedningen kan lune et fad med røræggene i ovnen indtil du skal bruge dem.
Skal du lave røræg til mange, er det nemmeste at lave det i ovnen.
Beregn to æg pr. person, og tilsvarende en spiseskefuld mælk til hvert æg.
Opskriften er beregnet til to personer, hvor du laver to æg til hver.

Krystel Larkin
2025-07-01 00:04:12
Count answers
: 5
Scrambled eggs er en klassiker på weekendmorgener eller til brunchen. Det er nemt at lave, kræver meget få ingredienser, og så er der morgenmad på 10 minutter. Scrambled eggs fungerer fint alene, med grøntsager, brød eller som en del af en stor brunch. Har du ikke mælk? Så kan du sagtens bruge et andet mejeriprodukt. F.eks. kan du bruge creme fraiche, hytteost eller en neutral skyr. Vi kender det alle. Når man lige har slået fire æg ud, og så det sidste æg tager en skal med ned i massen — og så er det bare svært at få fat i den ene lille skal i mængden af æg. Undgå æggeskaller dine scrambled eggs, ved at knække ét æg ud af gangen i et glas, som du så hælder over i skålen.

Roberto Lubowitz
2025-06-30 23:51:49
Count answers
: 2
2 æg
Ingredienser
2 æg
2 æg
Antal1 pers.
2 spsk mælk, eller vand
3 spsk purløg, finthakket
1 tsk smørsalt og friskkværnet peber
Kom æg og mælk i en skål og pisk dem let sammen med en gaffel.
Æggene skal helst tilberedes lige inden servering, så smager de allerbedst.
Drys med flagesalt, friskkværnet peber og rigelige mængder purløg.