:

Hvad skal panden stå på, når man laver pandekager?

Vita Ernser
Vita Ernser
2025-07-11 01:47:46
Count answers : 8
0
Pandekagerne bør steges i rigtig smør. Altså ikke smørblandinger der er tilsat olie. Og især ikke i ren olie, for det giver en meget fedtet pandekage. Brug en pande beregnet til formålet. Pandekagepander er tynde med en belægning som hjælper til, at pandekagerne slipper let. De gør det let at opnå ensartet varme på hele pandekagens overflade. Steg pandekagerne i smør på en pandekagepande ved middelhøj varme.
Rosa Schulist
Rosa Schulist
2025-06-29 17:18:05
Count answers : 4
0
Ønsker du en blød og lysebrun pandekage anbefaler vi temperaturer omkring 190-195 ºC. Er du derimod mere til en rigtig mormor pandekage med sprød skorpe og en mere mørkebrun farve, så skal du bruge temperaturer mellem 200-210 ºC. Programmet øger nu automatisk temperaturen til 195 ºC, følg programmet og bag pandekagen i 2 minutter på hver side.
Ara Leannon
Ara Leannon
2025-06-29 16:54:20
Count answers : 3
0
Bag pandekagerne til er de gyldne. Smelt smørret i en pande og kom det i blandingen. Kom mel, vaniljesukker, kardemomme, salt og citronskal i en skål og tilsæt halvdelen af mælken. Pisk dejen glat og fri for klumper - og tilsæt resten af mælken. Tilsæt æg og pisk dejen godt igennem. Der bliver 8-12 stk. pandekager alt efter størrelse og tykkelse.
Maximillia Cremin
Maximillia Cremin
2025-06-29 14:12:18
Count answers : 4
0
Sæt Tefal Thermospot pandekagepanden på en middelvarm varmeplade. Tefal Thermospot udvalget fortæller dig, hvornår panden er varm, eftersom en særlig varmefølsom plet ændrer farve, når den er klar til brug.