:

Kan man lave røræg dagen før det skal bruges?

Katelyn Trantow
Katelyn Trantow
2025-09-18 20:39:02
Count answers : 16
0
Røræg kan laves dagen før. Røræg smager allerbedst samme dag som det er lavet. Det kan forberedes i forvejen og lunes i ovnen før servering. Røræg kan også fryses. Har I en rest tilovers, så kan den fint lunes i ovnen bagefter.
Deshaun Johnston
Deshaun Johnston
2025-09-18 17:59:37
Count answers : 20
0
Æggene skal helst tilberedes lige inden servering, så smager de allerbedst.

Read also

Hvordan laver man god scrambled eggs?

Rør æg, mælk og salt sammen i en skål. Opvarm en pande med lidt olie ved middelhøj varme. Kom æggebl Read More

Hvorfor putter man mælk i røræg?

Kom æggene ned i en skål og tilsæt mælk og salt. Pisk det hele sammen til en samlet blanding med et Read More

Annabel Cummerata
Annabel Cummerata
2025-09-18 15:21:28
Count answers : 17
0
Det vigtigste tip, jeg kan give dig til at lave røræg, er at de virkelig ikke skal ha’ for lang tid på panden. Æggene kan nemt blive stive og tarvelige, når de får for meget, og det dur jo ikke, når luftige og cremede scrambled eggs er det, vi alle drømmer om. Tag panden fra varmen 1 minut før du normalt ville. Æggene vil virke meget flydende, men på grund af eftervarmen i panden vil de blive færdigtilberedt.