:

Hvad kan man bruge i stedet for æg i tærte?

Magnolia Jones
Magnolia Jones
2025-10-05 00:06:09
Count answers : 21
0
Tærte med kylling og bacon uden æg. Den smager skønt og her hittede den både hos børn og voksne. Fold tærtedejen over tærtefadet - gerne op ad kanten får at få en højere bund. Pluk broccoli i små buketter og hæld det over tærtedejen. Fordel cremefraiche massen over tærten og afslut med revet mozzarella ovenpå.
Marquis Friesen
Marquis Friesen
2025-09-26 12:35:42
Count answers : 12
0
mandler, nødder, frø eller kerner efter smag og behag.

Read also

Kan man genopvarme tærte?

Ved genopvarmning af tærte, vilken temperatur skal ovnen stå på og hvor længe skal den have. Bag tæ Read More

Hvor længe skal en tærte hvile?

Lad dejen hvile i 30 minutter. Read More

Ozella Hirthe
Ozella Hirthe
2025-09-16 11:04:18
Count answers : 14
0
Friskostcreme. Hjemmelavet tomatsauce, parmaskinke og revet fastmodnet ost. Løg, peberfrugt eller pastinakker.
Sabryna Lubowitz
Sabryna Lubowitz
2025-09-16 11:03:40
Count answers : 20
0
Mosede bananer, ren æblemost, blendet tofu, hørfrø skum/slim, chiafrø skum/slim.

Read also

Hvor tyk skal en tærtebund være?

Rul dejen ud i en cirkel, der passer til tærtefadet. Prik hul i dejen med en gaffel. Tryk den fast Read More

Hvorfor skal mørdej hvile?

Hvorfor skal mørdej hvile? Mørdejen må ikke æltes mere end højst nødvendigt — dejen skal bare lige Read More

Frank Kuvalis
Frank Kuvalis
2025-09-16 09:51:55
Count answers : 14
0
Tofu er en god erstatning for æg i opskrifter, som indeholder mange æg. Eksempelvis tærter og buddinger. Brug silketofu, og sørg for at blende det, så det bliver helt lindt og uden klumper. 1 æg svarer til 1/2 dl silketofu. 1 æg= 0,5 dl æblejuice 1 æg= 0,5 dl sveskemos 1 æg= 1 most, moden banan 1 æg= 1 spiseskefuld blendede hørfrø og 3 spiseskefuld vand godt mikset sammen, så det har en gele-agtig konsistens. 1 æg= 2 spiseskefuld kartoffelmel blandet med 2 spiseskefuld vand 1 æg= 2 spiseskefuld kartoffelmos 1 æg= 2 spiseskefuld majsstivelse blandet med 2 spiseskefuld vand 1 æg= 2 teskefuld bagepulver blandet med 2 spiseskefuld vand og en spiseskefuld olie.