:

Hvad gør æg i småkager?

Felicia Heidenreich
Felicia Heidenreich
2025-10-06 01:30:59
Count answers : 19
0
Knækker dejen under udrulningen kan man med fordel ælte en smule fedtstof, æg eller væske i dejen.
Clair Leannon
Clair Leannon
2025-09-23 08:17:04
Count answers : 16
0
Æg giver hævning og struktur. Æg bidrager til hævningen. Æg spiller en afgørende rolle i hævningsprocessen.

Read also

Hvad er den mest populære småkage i Danmark?

Hvad er den mest populære julesmåkage i Danmark? Svaret er nok forskelligt alt efter, hvor du spørg Read More

Hvilket smør er bedst til småkager?

Til bagning af småkager anvender man typisk usaltet smør. Valget af smør spiller en afgørende rolle Read More

Fritz Gorczany
Fritz Gorczany
2025-09-21 00:06:57
Count answers : 14
0
Æg bliver brugt som hævemiddel eller til at binde med i kager. Ægget i opskriften bliver brugt som hævemiddel eller til at binde med. Tofu er en god erstatning for æg i opskrifter, som indeholder mange æg. 1 æg svarer til 1/2 dl silketofu. 1 æg= 0,5 dl æblejuice 1 æg= 0,5 dl sveskemos 1 æg= 1 most, moden banan 1 æg= 1 spiseskefuld blendede hørfrø og 3 spiseskefuld vand godt mikset sammen, så det har en gele-agtig konsistens. 1 æg= 2 spiseskefuld kartoffelmel blandet med 2 spiseskefuld vand 1 æg= 2 spiseskefuld kartoffelmos 1 æg= 2 spiseskefuld majsstivelse blandet med 2 spiseskefuld vand 1 æg= 2 teskefuld bagepulver blandet med 2 spiseskefuld vand og en spiseskefuld olie.
Nat Fritsch
Nat Fritsch
2025-09-09 11:58:41
Count answers : 22
0
æg har ikke nogen nævneværdig rolle i teksten angående deres funktion i småkager. Dog nævnes æg som grundlæggende ingrediens.

Read also

Hvilken småkage er ældst i Danmark?

Klejnen er den ældste julekage, vi kender. Den er faktisk så gammel, at den kan spores helt tilbage Read More

Hvor mange grader skal småkager bages ved?

Tænd ovnen på 200 ºC traditionel varme. Bag småkagerne i 8-10 min. Read More

Clotilde Kshlerin
Clotilde Kshlerin
2025-09-01 00:11:14
Count answers : 20
0
Æg er lidt af et vidundermiddel, når du bager. Æg giver god smag, får dejen til at hænge sammen, og fungerer som hævemiddel. Æggehvider stabiliserer og giver fugt. Æggeblommer er fyldt med fedtstof, der giver smag og fylde. Tilsætter du æg, får du en helt anden oplevelse. Tilsætter du to, får du en helt tredje. Cookies med 2 æggeblommer giver en tyk og sej cookie med en krakeleret overflade. Cookies med 1 helt æg bliver tynde samt sprøde udenpå og seje indeni. Cookies uden æg får en ekstra sprød konsistens — de minder lidt om havregrynskager i deres struktur.