Latte art er baseret på, at den gyldenbrune crema i espressoen står i kontrast til det hvide mælkeskum.
Latte art gør ikke noget for smagen, men det får kaffen til at se luksuriøs og eksklusiv ud.
For at lave latte art er det vigtigt, at mælkeskummet er tykt og glat.
Det er ikke så let, som det ser ud.
At lave et hjerte i kaffen er en klassiker og en af de nemmeste figurer at give sig i kast med.
Når du først er begyndt at hælde mælken, skal det foregå i én glidende bevægelse.
Når koppen er halvt fyldt, sænker du kanden ned til kaffens overflade og fortsætter med at hælde.
Tilt koppen lidt, og begynd at hælde mælken i den ende af kruset, der er længst væk fra dig.
Når den hvide plet kan ses, begynder du at lave jævne, bløde zig-zag bevægelser fra side til side.
Lav en hvid plet i bunden af koppen, og stop med at hælde.
Nu skal du lave en lidt mindre hvid plet over den, du lige har lavet.
Sådan fortsætter du, til kruset er ved at være fyldt.
Så afslutter du med en sidste hvid prik, hvorefter du trækker en streg med mælken gennem alle prikkerne.
Bare følg de nemme vejledninger nedenfor, det er meget nemmere end du tror.
Alt det kræver er en latte art pen og en pipette med flydende chokolade.