:

Kan man spise Mou suppe dagen efter?

Zakary Lind
Zakary Lind
2025-09-09 10:45:29
Count answers : 16
0
Der er rigtig mange Mou-supper på tilbud i min lokale Føtex i øjeblikket. Problemet er bare, at holdbarhedsdatoen på supperne ikke er læselige. Datoen skal læses DD.MM.YY - nummeret til sidst efter bindestregen er et lot-nummer for bedre sporbarhed. Altså bliver fx 06.06.20-5 nu skrevet som 06.06.20-E, og 20.08.20-1 bliver skrevet som 20.08.20-A. Fabelagtigt at få det opklaret og ændret. Min kæreste troede, at det ekstra tal var angivelsen af en måned, mens en kammerat gættede på, det var et klokkeslet. Selv troede jeg, at der skulle stå 2000-noget - og at stregen så var en fejl, hvor der skulle have stået et årti.
Elias Konopelski
Elias Konopelski
2025-09-05 06:47:31
Count answers : 15
0
Mange fødevarer kan stadig spises, selvom datoen er overskredet. Gejsten er mindre madspild og færre ture til supermarkedet. Her er 23 varer, som ikke er farlige at spise, selvom datoen er overskredet. Datomærkerne »mindst holdbar til« og »bedst før« betyder ikke, at du automatisk skal smide maden ud, når datoen nås.

Read also

Er mou supper sundt?

Ifølge Forbrugs testpanel smager suppen naturligt, der er aspargesstykker i, og den er dejligt samme Read More

Hvordan bliver suppen klar?

Skum nogle gange, så suppen bliver klar. Bring det i kog og skum. Læg kyllingen og kraftbenene i en Read More

Lupe Leffler
Lupe Leffler
2025-08-30 03:14:18
Count answers : 19
0
Du må gerne genopvarme gryderetten, suppen eller saucen mere end én gang. Det vigtigste er, at du sørger for at opvarme retten til minimum 75 grader, så eventuelle sygdomsfremkaldende bakterier bliver dræbt. Det er også vigtigt, at du rører rundt i maden, mens du varmer den op. Herved sikrer du dig, at hele retten bliver varmet op. Jo flere gange du genopvarmer en ret, jo fattigere bliver den på næringsstoffer og vitaminer. Både smags- og konsistensmæssigt kan maden også lide under gentagne opvarmninger, så alt efter hvilke råvarer der indgår i retten, er max 2-3 genopvarmninger at anbefale. I stedet kan du vælge at fryse maden ned i passende portioner — på den måde undgår du madspild, og du har noget lækkert i fryseren til en anden god dag. Kom rester af mad på køl så hurtigt som muligt. Temperaturen i køleskabet må højst være +5 grader. Genopvarm maden til minimum 75 grader. Rør rundt i maden, så varmen fordeles i hele retten.
Roma Harris
Roma Harris
2025-08-19 05:05:55
Count answers : 22
0
Som udgangspunkt skal champignon spises lige efter tilberedning. Proteinerne i svampene gennemgår en særlig proces, når du har skåret dem, og det kan være skidt for maven. Så spis dem så hurtigt som muligt, og undgå helst genopvarmning dagen efter. Desværre er det ikke helt ligegyldigt, hvilke varme rester du sætter tænderne i. Nogle madvarer kan nemlig udvikle bakterier og stoffer, som kan give maveonde, når du genopvarmer dem. En hurtig tur i mikroovnen eller gryden, og så er der serveret i løbet af ingen tid! Vær derfor opmærksom på, hvordan du køler maden ned efter tilberedning.

Read also

Hvor mange kalorier er der i klar suppe?

En klar suppe med gulerødder, selleri og porrer. Energi 91 kJ / 22 kcal. Fedt 2 g- heraf mættede f Read More

Er Mou suppe fra mou?

Mou Suppe er et dansk varemærke, hvorunder der er produceret suppe og suppetilbehør siden 1960'erne. Read More

Lorenzo Hills
Lorenzo Hills
2025-08-11 13:38:12
Count answers : 17
0
Når sulten melder sig, kan du enten tø suppen op i køleskabet i løbet af dagen, smide den i mikroovnen eller varme den op på komfuret. Men uanset hvordan du genopvarmer din suppe – om det er dage, uger eller måneder senere – kan et par simple tilføjelser give den nyt liv. Simpel bouillon eller grøntsagssupper med rodfrugter holder sig generelt godt og kræver ofte kun opvarmning for at smage som ny. Det er ikke et absolut must at friske frossen suppe op – mange smager stadig fremragende direkte fra fryseren. Med korrekt opbevaring kan frossen suppe holde sig frisk i mindst tre måneder, og i mange tilfælde endnu længere, afhængigt af ingredienserne og fryserens temperatur.