:

Er mou supper sundt?

Annabelle Botsford
Annabelle Botsford
2025-09-20 17:23:03
Count answers : 28
0
Som kvinde må du højst få 5-6 gram salt om dagen. Spiser du bare en enkelt portion karrysuppe eller tomatsuppe fra Mou, har du allerede næsten nået grænsen for hvor meget salt, du må få den dag. Det høje saltindhold er kritisabelt, mener Hjerteforeningens kostekspert Ulla Toft. »Vi spiser jo mange andre ting den dag, og så får vi alt for meget salt ved bare én portion suppe. Salt udgør en stor sundhedsrisiko, så vi vil gerne have fødevareindustrien til at skære ned på saltet«, siger Ulla Toft, der er seniorforsker i human ernæring ved Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed. Hos Tulip, som producerer Mou-supperne, forklarer kommunikationschef Rune Pedersen, at de pågældende supper er ’Lav-selv’ basissupper baseret på, at forbrugeren selv tilsætter andre varer, som kan nedbringe den samlede mængde salt per portion. »Det er ikke meningen, supperne skal spises som de er«, siger Rune Pedersen. Alligevel vil Tulip efter at have set testen ændre deres opskrift, så saltindholdet per 100 gram bliver nedbragt til 0,9 fra de nuværende 1,2 gram, der står på varedeklarationen. Varefakta har dog målt saltindholdet til at være lidt højere, nemlig 1,31 gram per 100 gram.
Kennedy Swaniawski
Kennedy Swaniawski
2025-09-11 09:10:36
Count answers : 14
0
Mou supper er sundt, da det kan være en del af en sund og næringss rig suppe. Suppen kan varieres i det uendelige, men jeg bekender mig til denne, som er grøn med grøn på og smækfyldt med gode vitaminer og fibre. Det skal du bruge til din grønne suppe: En pose frossen suppe – jeg bruger økologisk hønsekødssuppe fra Mou. Det gode er, at du ikke behøver at være over det hele tiden. Det passer sig selv, mens du drikker hvidvin eller laver noget andet i din utroligt travle hverdag. Smag suppen til med friskkværnet sort peber og Herbamare. Server med et smilende æg skåret i halv og et lækkert drys grønt, ost eller bacon, eller måske det hele. Du bestemmer, hvad der passer din smag. Et godt stykke ristet rugbrød eller noget lækkert surdejsbrød vil være rigtig godt som supplement til suppen.

Read also

Hvordan bliver suppen klar?

Skum nogle gange, så suppen bliver klar. Bring det i kog og skum. Læg kyllingen og kraftbenene i en Read More

Hvor mange kalorier er der i klar suppe?

En klar suppe med gulerødder, selleri og porrer. Energi 91 kJ / 22 kcal. Fedt 2 g- heraf mættede f Read More

Delphia Flatley
Delphia Flatley
2025-09-03 10:14:15
Count answers : 15
0
Den smager godt, og mætter simpelthen så meget, at jeg ikke engang kan spise 1/2 ltr af det. Vi bruger det som "fast food", dvs, jeg har det som regel på lager, så jeg har noget sundt, selvom jeg ikke lige har fået handlet ind. Ellers kan man putte alle slags grønsager i, som med andre slags supper. Den har en meget cremet konsistens, som er god hvis man trænger til noget lidt "snasket" ;-D og der er kun 70 Kalorier i pr 100 g, så det bliver jo heller ikke til alverden, hvis man som mig kan spise 300 g :) Kan virkelig anbefales :-)
Anne Wiza
Anne Wiza
2025-08-27 17:22:24
Count answers : 21
0
Ingen information om sundheden af mou supper fundet, så jeg kan ikke besvare om mou supper er sundt.

Read also

Kan man spise Mou suppe dagen efter?

Når sulten melder sig, kan du enten tø suppen op i køleskabet i løbet af dagen, smide den i mikroovn Read More

Er Mou suppe fra mou?

Mou Suppe er et dansk varemærke, hvorunder der er produceret suppe og suppetilbehør siden 1960'erne. Read More

Arthur Pollich
Arthur Pollich
2025-08-21 18:07:18
Count answers : 21
0
Mou supper er en sand klassiker i det danske suppekøkken. Den kan både serveres som forret til et middagsselskab, som et dampende varmt hverdagsmåltid eller bruges som base for andre supper. Energi93 kJ / 22 kcalFedt2 g- heraf mættede fedtsyrer0,5 gKulhydrater0,8 g- heraf sukkerarter0,5 gProtein0,5 gSalt1 g Her får du den klassiske hønsekødsuppe i en økologisk variant.
Adriana Boyle
Adriana Boyle
2025-08-11 12:11:56
Count answers : 11
0
Ifølge Forbrugs testpanel smager suppen naturligt, der er aspargesstykker i, og den er dejligt sammenhængende i konsistensen. Trods de flotte ord, kan kok Jakob Lindhardt dog ikke dy sig for at anbefale, at man selv laver sin egen suppe. »Med dåseasparges tager det kun få minutter at lave sin egen aspargessuppe, og smagen er virkelig det arbejde værd,« Hæld aspargessnitterne i en skål og tag de flotte hovedstykker fra. Blend de resterende aspargessnitter med lagen, til det bliver en jævn masse. Hæld derefter aspargespuréen gennem en si, så eventuelle trevler bliver sorteret fra. Smelt smørret i en gryde og tilsæt melet. Tilsæt hønsebouillon lidt efter lidt og rør godt, så suppen bliver ensartet og uden klumper. Tilsæt den sigtede aspargespuré og kog suppen op, og saml den derefter ved at tilsætte piskefløden, hvorefter den smages til med salt og peber. Tilsæt de hele stykker aspargeshoveder lige inden servering. Naturligvis kan friske asparges også benyttes, når der er sæson. De friske asparges skæres i snitter og koges 5-10 minutter i en smule letsaltet vand, inden suppen tilberedes som ovenfor.