:

Er mou supper sundt?

Adriana Boyle
Adriana Boyle
2025-08-11 12:11:56
Count answers : 3
0
Ifølge Forbrugs testpanel smager suppen naturligt, der er aspargesstykker i, og den er dejligt sammenhængende i konsistensen. Trods de flotte ord, kan kok Jakob Lindhardt dog ikke dy sig for at anbefale, at man selv laver sin egen suppe. »Med dåseasparges tager det kun få minutter at lave sin egen aspargessuppe, og smagen er virkelig det arbejde værd,« Hæld aspargessnitterne i en skål og tag de flotte hovedstykker fra. Blend de resterende aspargessnitter med lagen, til det bliver en jævn masse. Hæld derefter aspargespuréen gennem en si, så eventuelle trevler bliver sorteret fra. Smelt smørret i en gryde og tilsæt melet. Tilsæt hønsebouillon lidt efter lidt og rør godt, så suppen bliver ensartet og uden klumper. Tilsæt den sigtede aspargespuré og kog suppen op, og saml den derefter ved at tilsætte piskefløden, hvorefter den smages til med salt og peber. Tilsæt de hele stykker aspargeshoveder lige inden servering. Naturligvis kan friske asparges også benyttes, når der er sæson. De friske asparges skæres i snitter og koges 5-10 minutter i en smule letsaltet vand, inden suppen tilberedes som ovenfor.