Hønsekødsuppe er en sand klassiker i det danske suppekøkken.
Den kan både serveres som forret til et middagsselskab, som et dampende varmt hverdagsmåltid eller bruges som base for andre supper.
Energi 93 kJ / 22 kcal
Fedt 2 g - heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrater 0,8 g - heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 0,5 g
Salt 1 g
Brug økologiske kød- og melboller
Smagfulde kød- og melboller går hånd i hånd med en god hønsekødsuppe og giver suppen ekstra krydder og fylde.
I vores sortiment finder du økologiske varianter af både kød- og melboller.
Bollerne kan opvarmes direkte i den økologiske hønsekødsuppe, og på den måde kan du nemt og hurtigt tilberede et fuldendt økologisk måltid uden ekstra opvask.
Udforsk vores økologiske suppefyld
Flere opskrifter med hønsekødsuppe
Selvom vores økologiske hønsekødsuppe smager skønt, som den er, kan du også bruge den som base til at fremtrylle andre lækre supper.
Vi har samlet en håndfuld opskrifter, som du kan lade dig inspirere af, hvis du vil forvandle hønsekødsuppen til en anden spændende suppe.
Prøv for eksempel opskriften på creme svampesuppe med stegte svampe og purløg, en ærtesuppe med fennikelsalat eller vores nemme hummerbisque med fløde og rejer.
Se alle opskrifter med hønsekødsuppe