:

Kan man lave scramble eggs uden mælk?

Faustino Trantow
Faustino Trantow
2025-08-10 14:08:47
Count answers : 6
0
Ja, man kan godt lave røræggene uden mælk, men så bliver konsistensen lidt mere fast og bastant.
Ismael Bergnaum
Ismael Bergnaum
2025-08-10 13:43:04
Count answers : 4
0
Kom æg og mælk i en skål og pisk dem let sammen med en gaffel. Ingredienser 2 æg 2 spsk mælk, eller vand 3 spsk purløg, finthakket 1 tsk smør salt og friskkværnet peber Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/header-logo.png Ann-Christine Hellerup Brandt https://www.valdemarsro.dk/scrambled-eggs/ Bålmad Brunch, Morgenmad Opskrift Scrambled eggs med purløg og groft hjemmebagt rugbrød er blandt mine morgenmadslivretter på hverdage og til brunch. Det tager kun omtrent 5 minutter at tilberede og det smager noget så dejligt. Scrambled eggs er herlig både til den nemme hverdagsmorgenmad med groft brød til eller til den store weekendbrunch med god tid og flere retter på bordet. Prøv også: mine bedste opskrifter til brunch >> PT5MPT5M1Scrambled eggsTid i alt5 min.Arbejdstid5 min.Antal1 pers. Fremgangsmåde Kom æg og mælk i en skål og pisk dem let sammen med en gaffel. Kom æggemassen på en pande med smør og rør konstant under middelvarme. Tag æggene af varmen, når de har den rette konsistens og stadig er saftige og bløde i konsistensen. Vær endelig opmærksom på at de ikke får for meget, så de bliver tørre og kedelige. Æggene skal helst tilberedes lige inden servering, så smager de allerbedst. Drys med flagesalt, friskkværnet peber og rigelige mængder purløg. Føj til indkøbsseddel Føj til favoritter Udskriv SendHold min skærm tændt, mens jeg laver mad Næringsindhold --> --> × Vælg antal Jeg kan godt lave scramble eggs med vand, så ja jeg kan godt lave scramble eggs uden mælk.
Julie Schroeder
Julie Schroeder
2025-08-10 11:12:17
Count answers : 2
0
Jeg fik lyst til at eksperimentere med mælkefri røræg, da jeg ville servere grønne asparges i weekenden. Jeg brugte et havrebaseret produkt fra Oatly, som havde en konsistens, der minder om fløde. Note: Jeg synes, at de mælkefri røræg fungerede ganske godt. De havde selvfølgelig ikke samme fede smag, som normale røræg typisk har, men konsistensen var fin, og vil du gerne undgå mælkeprodukter, så er dette en fin løsning.