:

Hvilke ingredienser er der i ketchup?

Monserrat Gulgowski
Monserrat Gulgowski
2025-09-09 09:03:20
Count answers : 15
0
Ingredienserne i ketchup er 64% tomatpuré, vand, sukker, eddike, modificeret stivelse, salt, krydderiekstrakt, krydderier, surhedsregulerende middel og konserveringsmiddel. Krydderierne indeholder senneppfrø, og de surhedsregulerende midler og konserveringsmidler er henholdsvis E330 og E202. Ingredienser med store bogstaver er allergener. Den klassiske ketchup er fremstillet af solmodne tomater og naturlige krydderier. Den er ideel til pommes frites, burgers eller som en smagsforstærker i dine yndlingsretter.
Rhianna Shanahan
Rhianna Shanahan
2025-09-05 11:31:18
Count answers : 19
0
Ingredienserne i ketchup er 400 g tomater, 150 g blommetomater, 1 æble, skåret i tern, 2 løg, finthakket, 1 fed hvidløg, finthakket, 50 g sukker, 2 spsk brun farin, 0,50 dl æblecidereddike, 1 knivspids stødt nellike, 1 tsk salt og friskkværnet peber. Fremgangsmåden er at halvere tomaterne og komme dem i en gryde sammen med resten af ingredienserne. Kog op og lad det småkoge i 1 time under låg. Lad det køle lidt af og blend det med en stavblender til en ensartet og fin konsistens. Hæld tomatketchuppen gennem en sigte tilbage i en ren gryde og kog den ind, til konsistensen er som en ketchup. Kom ketchuppen på rene skoldede glas.

Read also

Hvor lang tid kan hjemmelavet ketchup holde sig?

Hjemmelavet ketchup uden sukker kan opbevares i køleskab. Hæld på flaske eller glas og opbevar i kø Read More

Er der eddike i ketchup?

Vineddike indgår i ketchup, man behøver ikke selv at fremstille vineddiken. Æblecidereddike kan anve Read More

Kathryne Kovacek
Kathryne Kovacek
2025-08-24 05:19:24
Count answers : 13
0
INGREDIENSER: ØKO Tomat pasta, 48,6%ØKO Eddike,ØKO Sukker, Vand, Salt Energi/KJ 705 Energi/Kcal 171 Fedt 0,3g Heraf mættede fedtsyrer 0,0g Kulhydrat 35g Heraf sukkerarter 27g Protein 3,5g Salt 2,2g NETTO INDHOLD 570g  
Evans Jacobi
Evans Jacobi
2025-08-20 21:14:15
Count answers : 27
0
De grundlæggende ingredienser i moderne ketchup er tomater, vineddike, sukker, husholdningssalt, allehånde, nelliker og kanel. Derudover tilsættes ofte løg, selleri og andre grøntsager. I den tidlige fremstilling af ketchup brugtes blandt andet ansjoser, østers, hummer, valnødder, bønner, agurk, tranebær, citron og vindruer.

Read also

Hvordan er ketchup lavet?

Jeg har lavet hjemmelavet ketchup og det er SÅ godt! Halver tomaterne og kom dem i en gryde sammen Read More

Kan man fryse hjemmelavet ketchup?

Opbevar i køleskab, hvor den kan holde sig i op til 2-3 uger. Alternativt kan du fryse ketchuppen ne Read More

Angelo Kuhn
Angelo Kuhn
2025-08-09 11:19:33
Count answers : 19
0
Ud over tomater og krydderier, bl.a. selleri, bruger vi kun lidt salt, sukker og eddike. Hemmeligheden bag den gode smag og konsistensen handler især om velsmagende og næringsrige tomater. Ketchuppen fremstilles derefter i henhold til vores klassiske opskrift fra 1876. Heinz har endda udviklet sine egne frø, så vi kan garantere kvaliteten lige fra tomatfrø, til ketchupflasken står på dit spisebord. Det handler især om velsmagende og næringsrige tomater. Bedre kan det ikke blive.