Hvad hører til det kolde bord?

Eulah Nader
2025-08-09 08:32:40
Count answers
: 4
Fisk er en klassiker på det danske julefrokostbord.
Her har vi samlet en række skønne og varierende opskrifter.
Så uanset om du er til sild, laks eller noget helt tredje, så er der noget for en hver smag.
Nybagt brød hører julefrokosten til.
Tarteletter og lun leverpostej, lyder det også som sød musik i dine øre?
Så har vi her samlet en række skønne opskrifter på vores velsmagende og lækre retter, som vi synes hører til, på det danske julefrokost bord.
Er du ligesom os, glade for det lidt sundere indspark ovenpå alt den fede julemad?
Så har vi fundet nogle friske salater til dig, som både indeholder noget surt og sprødt.
Sild, snaps og stegte fiskefiletter, Karrysild, kryddersild og sennepssild.
Sprødstegte fiskefiletter, lune frikadeller, friskbagt leverpostej og måske en tartelet eller to.
Selvfølgelig toppet med rødkål, rødbedder og hvis du har lyst til noget lidt lettere en lakserulle eller knasende grøntkålssalat med nødder og æble.
Der er intet, så lækkert som en dejlig smørrebrødsmad.
Vi har her givet vores bud, på velsmagende og varierende klassiske madder.
Har du ikke fået nok julemad eller har du bare gemt lidt plads, til den søde tand.
Så finder du her lidt inspiration til forskellige opskrifter, som klæder det danske julefrokostbord.

Rosa Schulist
2025-08-09 07:23:43
Count answers
: 4
Kold buffet a la KokkeKompagniet med lækre anretninger af fisk, fjerkræ, skaldyr, kød, lidt ost, brød og smør.
Der er forskellige kolde retter, salater, brød og smør og ost til dessert.
Alle de kolde retter er anrettet på fade, du skal blot tage filmen af og sætte fadet frem på buffetbordet – dejlig nemt og indbydende.
Det er en rigtig fin buffet, der er bare ikke nogen varm ret med – med mindre du/I selvfølgelig tilvælger den varme ret, som er kyllingebryst eller lammeculotte.
Kold buffet er fleksibel og nem at servere – og også uden tilvalg af en varm ret, kan du trygt regne med, at der er mad nok til alle og at kokkens fantasi er din garanti for en rigtig fin, sæsonaktuel buffet fyldt med dejlige overraskelser.
Når du modtager eller henter den kolde Buffet 1, er den fint anrettet på fade og i skåle, som er klar til buffetbordet på et øjeblik.
Du skal bare tage filmen af fadene og være klar med skeer, gafler og andet ’ta’-tøj’ – dejligt nemt og indbydende.
Vælger du at supplere med én af de lune retter, vil den blive leveret i varmekasser – og kødet skal skæres og lægges på egne fade inden servering.
Det er en rigtig spændende buffet, der aldrig er ens fra gang til gang.

Alda Walker
2025-08-09 06:45:31
Count answers
: 3
Første omgang
En traditionel julefrokost bør altid starte med det kolde bord, og allerhelst fisken.
Når det kommer til fiskedelen, er der her nogle fiskeretter, som næsten er uundgåelige: fiskefileter, rejer og selvfølgelig sild.
Der hører sig også tilbehør til de kolde fisk, men selvfølgelig også de lune fiskefileter.
Det kan være æg til rejerne, hjemmerørt karry- og æggesalat til silden og lidt grønt og remoulade til fiskefileten.
Det hele bør serveres på et godt stykke rug- og franskbrød.

Kurtis Gibson
2025-08-09 06:10:12
Count answers
: 2
Det kolde bord består af kolde og ofte også lune retter, især anrettet som buffet.
Hele arrangementet med det store kolde bord, kaffe og musik koster 140,- kr.

Casimir Sawayn
2025-08-09 05:58:07
Count answers
: 3
Ved det traditionelle kolde danske bord serveres normalt sild, rødspættefiletter, ål med røræg, rejer, frikadeller, leverpostej og mange andre retter. Det kolde bord er en sammensætning af kolde og lune retter med brød og serveres typisk ved højtider som jul og påske. I arrangementet indgår højt belagt smørrebrød. Serveres ofte med snaps. Rugbrød med leverpostej og evt. med noget rødbede er en typisk dansk mellemmad. En tallerken med mad fra det kolde bord.

Brenden Harber
2025-08-09 05:04:05
Count answers
: 3
Til den herlige danske tradition med mange små retter – en øl & en snaps
Vi har anrettet på mindre fade & skåle, som nemt kan sendes bordet rundt blandt gæsterne…
HUSK NOGET GODT BRØD & SMØR
Vi har forskellige muligheder for det kolde bord, såsom A - koldt, B - koldt og C - koldt, som kan anrettes til buffet på store fade eller på mindre fade og skåle.
Priser varierer afhængigt af valg og antal gæster, og vi tilbyder fleksibilitet ved at lave en pris på ændringer i det kolde bord efter aftale.

Kaley Nicolas
2025-08-09 03:11:00
Count answers
: 0
Maden leveres anrettet på porcelænsfade, så du kan stille den direkte ind på bordet.