:

Kan man bruge honning i stedet for sirup?

Selena Terry
Selena Terry
2025-08-09 02:38:09
Count answers : 0
0
Honning, både fast og flydende, sidestilles med sukker. Dvs. man kan spise små mængder af honning i stedet for tilsvarende mængde sukker. 1 tsk. honning har ingen praktisk betydning i forhold til blodsukkerstigning. Fem gram sukker fås f.eks. fra: 1 tsk. sukker 1 tsk. honning 2 tsk. sukkerholdig marmelade 2 stk. pålægschokolade
Carmella Considine
Carmella Considine
2025-08-09 00:49:33
Count answers : 3
0
Naturlige sødemidler som honning, ahornsirup og dadler kan bruges i stedet for raffineret sukker i desserter. Honning giver en sød og fyldig smag, og kan anvendes i kager, mousse og andre søde retter. Honning er et fantastisk alternativ til sukker, som kan bruges på mange måder – som sødemiddel i madlavning og bagning, som erstatning for sirup eller som et lækkert tilskud til morgenmaden. I stedet bruger de naturlige sødemidler som dadler, banan og æble. Honning er naturligt sødt og indeholder antioxidanter, mineraler og vitaminer, som gør det til et sundere valg. Prøv at bruge honning i stedet for sukker næste gang du laver en opskrift – du vil blive overrasket over den dejlige sødme og de ekstra næringsstoffer, du får med i købet.